Binance Pool vs Ethermine

• Konuyu başlatan Miliq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 16.509
Arkadaşlar güncelleyebilir misiniz?

Edit: Arkadaşımla birlikte farklı PC'lerden OC'siz 27MH/s ile iki adet RX 580 ekran kartımız var (toplamda 55MH/s ortalamamız var) ve Ethermine çekim limiti olduğu için ödemeyi almak uzun sürecek gibi duruyor. Binancepool da ise hesabımız var oradan da madenciliğe devam edebiliriz. Günlük ortalama 22-23 saat madencilik yapıyoruz. Tecrübeli olanlar arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9 KB · Görüntüleme: 444
Son düzenleme:
Ethermine'ı 0.01 olana kadar kazıp bırakırsanız o tutarı 14 gün sonra transfer eder. Sonrasında Binance Pool'dan devam edersiniz.

Binance risk doğrulama sıkıntısı olmasaydı şu an oradaydım. Günlük almak isterseniz Binance, bekleyip almak isterseniz Ethermine.

Ethermine daha iyi gibi. 7 günde eğer 0.05 kazamazsanız 0.01'i geçtiğiniz zaman kazmıma başladığınız 14. gün parayı alırsınız. Bence uzun bir zaman değil, ortalama ayda 2 ödeme alıyoruz ve ideal bence. Hergün 15-20 TL hesaba geçse ne olacak.
Arti olarak soyle bi olay var, bu neden oldu bilmiyorum ama 24 saatlik ortalama hiz daha az olan gun daha fazla eth odemesi almisim binance'da...

Dosya Ekleri

• 20210329_093442.jpg
    20210329_093442.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 450
Arti olarak soyle bi olay var, bu neden oldu bilmiyorum ama 24 saatlik ortalama hiz daha az olan gun daha fazla eth odemesi almisim binance'da...
Eth borsasına bakarsanız yükselip düşüyor. Mesela 5-6 gün önce 14.000 TL iken 4 gün önce 12.700 TL'lere düştü. Sebep bu. Yani şöyle kısaca; elinde 100 dolar var dolar 8 TL iken satsan 800 TL yapar, 7.50 ye düştüğünde 750 TL gibi.

İyi ama eth cinsinden aliyorum odemeyi, tl cinsinden degil ki. Tl cinsinde olsa attigim ekran goruntusunde haklisiniz. Ama mh karsiligi alinan eth'nin sabit olmasi gerekmez mi.? Ortalama mh'in dusuk oldugu gunde, yuksek olan gune gore daha fazla eth almisim. Ekran goruntusune bakmadiniz sanirim :) @yyildirayy

İyi ama eth cinsinden aliyorum odemeyi, tl cinsinden degil ki. Tl cinsinde olsa attigim ekran goruntusunde haklisiniz. Ama mh karsiligi alinan eth'nin sabit olmasi gerekmez mi.? Ortalama mh'in dusuk oldugu gunde, yuksek olan gune gore daha fazla eth almisim. Ekran goruntusune bakmadiniz sanirim :) @yyildirayy
Gün günü tutmuyor. Mesela dün benim günlük ortalama 124'e kadar düştü, başka gün 180'i geçiyor. Özellikle hafta sonu çok düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı