BIOSTAR B550MH 4000MHz OC s+v+GL DDR4 AM4 (matX)

Bütçe
17000
Bütçem max 20 bin ama 17-18 bin olursa da olur. Çünkü taksitli alacağım için faiz ekleniyor içine

Bu bütçeye en uygun kasa nereden dizebilirim? Herkes aklındakini yazsın yarın müsait bir zamanda kontrol edip dönüş yaparım

Reis dediğim gibi R5 5600 RX 6700 XT 12 GB bir sistem daha yüksek performans verir 6700 XT 12 GB 3070 Ti ile eş değer şu an.
Bana bu sistemi kurabileceğim bir site varsa gönder bakayım

Bu bütçeye en uygun kasa nereden dizebilirim? Herkes aklındakini yazsın yarın müsait bir zamanda kontrol edip dönüş yaparım.

Bana bu sistemi kurabileceğim bir site varsa gönder bakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bütçeye en uygun kasa nereden dizebilirim? Herkes aklındakini yazsın yarın müsait bir zamanda kontrol edip dönüş yaparım

Bana bu sistemi kurabileceğim bir site varsa gönder bakayım

GameGaraj, Sinerji, İtopya, Gaming gen ve qpden hazır sistemlere bakın. Tek tek toplama daha pahalı patlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-06-01-04-34-442_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-06-01-04-34-442_com.android.chrome.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
GameGaraj, Sinerji, İtopya, Gaming gen ve qpden hazır sistemlere bakın. Tek tek toplama daha pahalı patlar.

Yok bro tek tek toplamaktan vazgeçtim, bende böyle sitelerden toplayıp gidiyorum teşekkür ederim.

Bu cıktı fiyat.

12 GB RX 6700'e baycak paran yoksa 10 GB ıda iş görür RTX 3070 le aynı güçteler.

Hangi site bu? Parçaları tek tek hesapladım biraz bütçeyi aşıyor.

Arkadaşlar peki sizce anakart da a serisi ya da b serisi önemli mi? Ben anakart da genelde PCI desteğine bakıyorum darboğaz durumu olabilir düşüncesiyle. Örnek veriyorum A520M Plus'ya da B550M modelleri arasında hangisini seçmeliyim?

Arkadaşlar peki sizce anakart da a serisi ya da b serisi önemli mi? Ben anakart da genelde PCI desteğine bakıyorum darboğaz durumu olabilir düşüncesiyle. Örnek veriyorum A520M Plus'ya da B550M modelleri arasında hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok bro tek tek toplamaktan vazgeçtim, bende böyle sitelerden toplayıp gidiyorum teşekkür ederim

Hangi site bu? Parçaları tek tek hesapladım biraz bütçeyi aşıyor.

@Silinen üye arkadaşlar peki sizce anakart da A serisi ya da B serisi önemli mi? Ben anakart da genelde pci desteğine bakıyorum darboğaz durumu olabilir düşüncesiyle. örnek veriyorum A520M plus ya da B550M modelleri arasında hangisini seçmeliyim?
Bro beni çağırmışsın. DC değil burası. 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı