Bir Arkadaşımdan Anlayamadığım Tepkiler Almam

• Konuyu başlatan Roxor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.138

Roxor

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşım bir kız ve sadece bana karşı tuhaf davranıyor. İletişime geçtiğim biri değil fakat nedense benden nefret ediyor. Benim bulunduğum ortamdan ya kendi gidiyor ya beni kovmaya çalışıyor. Çabalarıda bir tuhaf hem gülüyor hem git diyor. Önceleri ilgi çekmeye çalışıyor diye düşünüyordum. İlgi gösterdim neden böyle davrandığını sordum. Cevap alamadım. Çok yakın olduğum bir arkadaşımın önünde oturuyor ve arkasında oturmamdan dahi rahatsız oluyor.

Bende insanım sonuçta bir gün patlayabilirim. Patlayıp kalbini kırmadan sebebini öğrenmem gerekiyor. Diğer arkadaşlarımdan istedim hiç birine söylememiş. Kendim sordum yine cevap yok. Sizin fikirlerinize muhtacım.

Belki bilmeden kalbini kırmış olabilirsin. Yada bazı hareketlerin ona batıyor olabilir, sonuçta her insan her insanı sevemez. Ben olsam fazla sallamazdım yani sevdiğim bir arkadaşım değil ise sallamazdım. Yani sonuçta o beni istemiyorsa bende onu istemem her şey karışılıklı.

Bana da sürekli böyle yapan bir arkadaşım vardı. Daha sonra bir gün terbiyesizlik yaptı , sinirlendim gittim ağzını burnunu kırdım.

Belki bilmeden kalbini kırmış olabilirsin. Yada bazı hareketlerin ona batıyor olabilir, sonuçta her insan her insanı sevemez. Ben olsam fazla sallamazdım yani sevdiğim bir arkadaşım değil ise sallamazdım. Yani sonuçta o beni istemiyorsa bende onu istemem her şey karışılıklı.

İletişimim bile yokken kendimden nefret ettiremem imkanı yok. Tamam uzun saçlıyım diye sevilmiyor olabilirim ama bu kadar nefret ettiremem. Ki o beni bu halimle patlatırsa elimde kalır ondan korkuyorum.

Rüyasında görmüş olabilir seni bende rüyamda bazı arkadaşlarımı ve kötü yönlerini görünce uzaklaşmaya çalışırım sebepsizce...
Kötü yön derken şeytan gösteriyor işte...

İletişimim bile yokken kendimden nefret ettiremem imkanı yok. Tamam uzun saçlıyım diye sevilmiyor olabilirim ama bu kadar nefret ettiremem. Ki o beni bu halimle patlatırsa elimde kalır ondan korkuyorum.
İlla iletişime geçmen gerekmiyor. Yaptığın bazı hareketler ona batıyor olabilir. Saçla alakası yok her insanın kendi tarzı vardır. He ille onla alakası var dersen bir kestir dene.

İletişime geçmedim diyorsun bu işin saçla başla alakası yok bir insanı saçından tipinden dolayı kınamak tiksinmek için hasta olmak gerek. Muhtemelen bir arkadaşı senin hakkında kötü birşeyler söyledi yada senin rahatsız edici bulduğu bir hareketini gördü.

İletişime geçmedim diyorsun bu işin saçla başla alakası yok bir insanı saçından tipinden dolayı kınamak tiksinmek için hasta olmak gerek. Muhtemelen bir arkadaşı senin hakkında kötü birşeyler söyledi yada senin rahatsız edici bulduğu bir hareketini gördü.

Burada o hasta ruhlu insanlar aşırı fazla.

Tamam kız benden rahatsız oldu,tiksindi fakat neden sürekli gülüyor ? Nefret ettiğin birini gördüğünde sinirin bozulur,görmek istemessin ama eminim ki kimse gülmez. Sana git diyemiyorum da kal demekte gelmiyor içimden lafı tam buna uygun herhalde.

Kadınları anlamaya çalışırken kafayı yiyeceğim bu gidişle :D . Bu olayı çözemessem sürekli kafamı kurcalayscak. Yarın şansımı tekrar deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı