Kız arkadaşımdan ayrıldım

Zamanla aldırış etmemeyi öğrenirsiniz belki. Benim hiç kız arkadaşım olmadı. Hiç erkek arkadaşım da olmadı. Bizde el bir kere tutulur ve hiç bırakılmaz. Hiç olmadığına üzüldüğüm zamanlar oldu ama artık üzülmüyorum. İnsan kötüdür.

Bende ayrıldım, 5 aydır da acısını çekiyorum. Ama üzülme dostum, dünyanın sonu değil ve seni gerçekten hak eden, sevilmeye değer biri karşına çıkacak. Umarım en kısa sürede atlatırsın bu durumu.

Olay kız olmadı hiçbir zaman olay bendim. Aslında üzüldüğüm şey kendimmişim. Yalnız olmammış. Ona bakıyorum mesela benden ayrıldı ama ilgi eksikliği hissetmiyor çünkü etrafında onu mutlu edecek kişiler var. Bir de bana bakıyorum hiç kimse yok. Haliyle hayatımdan çıktığı için çok kafaya taktım. Ama bundan sonra daha sosyal birisi olacağım çok fazla insan tanıyacağım ve hayatımdan çıkan insanlara aldırış etmeyeceğim.

Oyunlar her üzüntüye deva. Ben oynuyorum, ne sınav stresi kalıyor ne de gelecek kaygısı.

Ryzen 7 3700U RX Vega 10 laptop. Oyun da oynayamıyorum sadece PES 2013 arada. Ama kafamı dağıtacak işler bulacağım bu sene üniversiteye gideceğim kulüplere katılıp etkinliklere dahil olacağım.

Kafa dağıtmak için başka aktiviteler yapabilirsiniz.

Yapacağım zaten artık umursamıyorum.
Ben burada hiç kız görmedim ama normal arkadaşım da olsa olurdu. Hobilerim yok maalesef edinmem gerek :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı