İnceleme Bir Başyapıt: Red Dead Redemption 2

O kadar mı ya cidden? Bu oyun kadar övülen başka bir oyun görmedim. God of War mükemmel bir oyundu ama RDR2'nin ondan üstün olduğu yorumları görünce cidden hak verecek miyim çok merak ediyorum. En kısa zamanda başlayacağım ve denildiği kadar varmıymış diye bakacağım.

Oyunun ilk iki saati sıkıcı geçiyor fakat işte chapter ikiye geçip açık dünyayı görünce keşfe dayalı harika bir açık dünya var sakın sadece hikayeden gitmeyin. O övgüleri nedenini anlayamazsın. Anlaman için gerçekten o yaşayan, her NPC ile etkileşime görebildiğin senin merkezinde olmadığın bir dünya. Hikayesi de harika. Karakterleri de harika yazılmış. Özellikle ana karakterimiz Arthur Morgan. Oyun dünyasının en iyi yazılmış karakterlerinden biri. Gameplay kısmında GoW kadar keyifli olmasa da çok keyifli. Altıpatlarla haydutun kafasını uçurmak ohhhh. Söylemem lazım oyun ilk iki saatten sonra da direkt açılmıyor. İlk saatler sizi atmosfere sokmak için. Biraz sabrederseniz o büyük başyapıtı bulursunuz. Daha yapacak o kadar fazla şey var ki. Söylemeyeyim ama o haritanın büyüklüğünü doluluğunu ve yapacak birçok etkinlik olduğunu görünce benim gibi şaşırıcaksınız.

Oyuna bir iki defa başlamayı denedim ama bahsettiğin gibi o ilk 2 saatlik kısımda beni sarmadığı için bırakmıştım. İlk saatlerin sıkıcı olduğunu bir çok kişi söylüyor ama sonradan açılıyor tarzı da çok yorum gördüm o yüzden bir şans vereceğim. Biraz yoğunum şu aralar ama daha boş vakitim olduğu zaman kesinlikle tekrardan başlayacağım.

Bu oyunu oynamak için RDR1'i oynamış olmak gerekiyor mu? Bir de düşük ayarda aşağıda yazacağım laptop sistemim ile oynayabilir miyim? Düşük ayarda tatmin eder mi?
i7 4710HQ, Geforce 850M, 16 ram

Bu oyunu oynamak için RDR1'i oynamış olmak gerekiyor mu? Bir de düşük ayarda aşağıda yazacağım laptop sistemim ile oynayabilir miyim? Düşük ayarda tatmin eder mi?
i7 4710HQ, Geforce 850M, 16 ram
RDR2, RDR1'in geçmişini anlatır o yüzden gerekmiyor.
Belki en düşüğün düşüğünde açabilir ama sanmıyorum.

Açsa bile en düşükte oynamanızı tavsiye etmiyorum belki ileride daha iyi bir sistem alırsınız.

3 kez bitirdiğim o oyun...
Harika bir inceleme olmuş, düşüncelerimi tamamen açıklıyor. Ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…