İnceleme Bir Başyapıt: Red Dead Redemption 2

Kusura bakma ama oyunu oynamayıp ( oynadıysan bile en fazla birkaç saat) yorum yaptığın çok belli oluyor lütfen bir daha bir oyun hakkında yorum yaparken onun hakkında bilgin olmadan konuşma.

GoW daha iyi diyebilmek için oyunu oynamamak gerekir, oyun kendini tekrarlıyor ve sürekli bulmaca çözme işi de berbat.

Hocam GoW da çok güzel oyun. Tekrar etmesi vs. doğru maalesef. "bence" RDR2'ye rakip olacak bir oyun değil ama adamın kendi fikri. Bu kadar sert çıkmaya pek gerek yok.

Kusura bakma ama oyunu oynamayıp ( oynadıysan bile en fazla birkaç saat) yorum yaptığın çok belli oluyor lütfen bir daha bir oyun hakkında yorum yaparken onun hakkında bilgin olmadan konuşma.
İstediğim gibi konuşurum seni hiç ilgilendirmez.

Hayır beni gayet de ilgilendirir dostum çünkü sevdiğim oyun hakkında bilgin olmadan laf atıyorsun ve bu mesajların başka insanları yanlış yönlendirebilir.

Konuşamazsın. Algı yaratıyorsun burada. İnsanları yönlendiriyorsun. Ya harbiden oyunu oynamadan yorum yapıyorsun. Hatta oynamak yerine gameplay dahi izlesen oyunun balon olmadığını anlarsın. Ya da hiçbir şeye bakmadan sırf God of War'a RDR2 kadar iyi bir oyun değil dedik diye RDR2'ye sallayan bir God of War fanısın.

GoW'dan sonra en iyisidir bu oyun. Şaheser resmen.

GoW kendini bu kadar tekrar etmese özellikle boss konusunda eminim ki çok çok daha iyi bir oyun olurdu ama oyunun çeşitliliğinin az olması benim gözümde değerini azaltıyor. Sırf bu yüzden Sekiro'yu GoW'a göre daha fazla severim. Ragnöroku oynamadım ama bu aşırı kolay ve zevksiz bulmacalar, boss sorunu, çözüldüyse. Çeşitlilik eklendiyse ve savaş sistemi elden geçirildiyse oyu RDR2'ye rakip olur. Sanki çok fazla şey istiyormuşum gibi gelebilir ama bu kadar sağlam mekanikleri yapan adamlar bunları rahat yapar.

Son düzenleme:

GoW: R'ye acilen bir bakın. Bütün sorunlarınızı çözdüler.

GoW: R'ye acilen bir bakın. Bütün sorunlarınızı çözdüler.

Arkadaşımdan tekrar PS'yi ödünç isteyeceğim. Olmazsa Sony binasının önünde ragnörok u PC'ye getirin diye eylem yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…