Bir Beta, Alfa olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsi olarak tanımadan bir şey diyemem. Videoyu izleyip, analiz yapacak zamanım da yok açıkçası :) Steam'in varsa, takıldığın şeyler olduğunda konuşabiliriz. Gitmek istediğin yol doğru fakat yanlış yöntemi kullanıyorsun. İnsan ilişkilerinde her zaman da 2x2=4'tür şeklinde bir sistem yoktur. O sebeple de bu tür yazılara da hapsolup kalmamalısın. Önemli olan insan ilişkilerinin temelini kavrayabilmen.
Yani şimdi ben müzikle ilgilenen biri olduğum için, şöyle anladım olayı. İnsanların kişiliği keman gibidir. Robotlar ise org gibidir?

Yani şimdi ben müzikle ilgilenen biri olduğum için, şöyle anladım olayı. İnsanların kişiliği keman gibidir. Robotlar ise org gibidir?

Aynen öyle. Her alfa sert mizaçlıdır ya da her alfa sade giyinir diye bir kural yok. Sağda solda okuduklarından daha farklı bir durum bu mesele. Önemli olan meselenin sistematiğini kavrayabilmen.

Bunlar doğuştan gelen şeyler. Bir beta asla alfa olamaz. Genetik kodlarla alakalı bir şey.
(bkz. Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.)

Adamın üstüne gitmeyin :)

Öyle diyorsunuz ama sonucta gündemi kendisi belirliyor. Belki de hafife almamak lazim. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamın üstüne gitmeyin :)
Gırgır geçiyoruz :D Zaten arkadaşı tanıyorum forumdan. Hep yeni bir arayış, bir merak içinde. Youtube kanalı açmaktan bilgisayar donanımlarına, internet hızından beta, alfa kavramlarına kadar her şeyi öğrenmek istiyor. Takdir ediyorum ama biraz abartıyor sanki.

Bunlar doğuştan gelen şeyler. Bir beta asla alfa olamaz. Genetik kodlarla alakalı bir şey.
(bkz. Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.)

O iş öyle değil. Mevzu genetik kod değil, yetiştirilme tarzıdır. Alfa beta olayı kalıtsal bir şey değil. Bu konu tamamen sosyoloji ve psikoloji ile açıklanabilir.

Bir erkeğin ya da bir kadının mizacı, tamamen ailede öğrenilenler ve toplum ile olan ilişkiler sonucunda şekilleniyor.

O iş öyle değil. Mevzu genetik kod değil, yetiştirilme tarzıdır. Alfa beta olayı kalıtsal bir şey değil. Bu konu tamamen sosyoloji ve psikoloji ile açıklanabilir.

Bir erkeğin ya da bir kadının mizacı, tamamen ailede öğrenilenler ve toplum ile olan ilişkiler sonucunda şekilleniyor.
Not: Benim toplum ile hiçbir zaman ilişkim olmamıştır. Anaokulu zamanımdan, bu zamana kadar bir tane bile gerçek hayattan arkadaşım olmadı. Hala yok ve açıktan okuyan, Powerpuff Girls izleyen bir insanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı