Bir formaya 1000 TL verilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı duygular kelimelerle ifade edilmez. İstesem de anlatamam yani. Buraya gitmese 200 Dolar olarak bankaya gidecekti. 200 Dolar yerine uyandığımda görüp mutlu olacağım bir tablom oldu.

Saçma gelen veya anlam veremeyen arkadaşlar için şu cümle her şeyi açıklıyor. Ama ben de böyle bir şeye para vermezdim, orası ayrı. 🙃

Parana yazık olmuş. Alınma ama saçmalıktan başka bir şey değil. Bu formaya bu kadar para vermek sana ne kazandiracak mesela? Param vardi aldim diyebilirsin saygı duyarim ama bir mantıklı yanini bulamıyorum ben.
Param vardı aldım.

Bana göre de 4000 TL ekran kartı almak saçmalık mesela :) Zevkler ve renkler iste bu.

O kadar pahali ekran kartinin bir işlevi var bunun öyle bir işlevi de yok maalesef.😊 O kadar parayi ben de ekran kartına vermem.

Fanatizm başa bela bir şey, kişiye zarar vermekten başka bir işe yaramıyor.

Bu forma 1000 TL ama zengin olan kişiler bunlardan çok daha pahali gömlek ve elbiseler aliyor. Maddi durumu iyi olan insanlar böyle yapiyor genelde. Umarim seninde maddi durumun iyidir, daha fazlasini da kazanma dileğiyle.

Son olarak demek istediğim şu spor kulüplerine fanatiklik derecesinde bağlamayın ne olur.

Benim fanatık olduğumu nereden cikardin? Maç çıkışı karşı takım taraftarını tek yakalayıp dövenlerden sandın herhalde beni.
Ben takımımı seviyorum. Sadece bu. Fanatık de değilim. Ligi bile takip edemiyorum.

27 28 bin TL ceket alan insanları tanıyorum. Yani maddi kazancına göre herkesin yorumu değişir :)

Saçma gelen veya anlam veremeyen arkadaşlar için şu cümle her şeyi açıklıyor. Ama ben de böyle bir şeye para vermezdim, orası ayrı. 🙃
Bence de her şeyi açıklıyor. Artık ihtiyaç toplumunun üyesi değil istek toplumunun üyesiyim diyor. Ne diyelim hayırlı olsun :)

27-28 bin TL ceket alan insanları tanıyorum.
Ben de ondan bahsettim zaten. Fanatizm kavramını genel olarak söyledim seni kastetmedim. Fanatiklik illa birine saldırmakta değildir ayrica. Kendini belki böyle mutlu hissediyorsundur buna bir şey diyemeyiz biz.

Soyunma odası koridorunda görev alan tüm arkadaşlarımın imza alma imkanı oluyor ama ben görev almadım orda hiç diğerlerinden geç çıkıyorsun ve servisi kaçırıyorsun. Ayrıca yasak olduğunu söylüyor amirler ama alanlar var. Polislerin ve özel güvenliklerin her maçta imza alma imkanı var sporculardan kabul ettikleri sürece.

Orda görev alıyorsun 1 saat geç çıkıyorsun. 5 lira fazla veriyorlar. "Ben sana 5 lira vereyim, 1 saat erken çıkayım" dedim amire :)

Benim bütçem olsa ben de verirdim. Ben böyle şeylerin hastasıyım. Şunu çerçeveletip duvara asardım. Giymeye kıyamazdım :D

Hayırlı olsun, çok güzel.

Param vardı aldım.

Bana göre de 4000 TL ekran kartı almak saçmalık mesela :) Zevkler ve renkler iste bu.

Bence cok iyi yapmissin. Kafana takma imza sahte olsa bile onemli olan onu gercek sanip mutlu olman degil mi : )

Bir de normal forma alsaydin, bunu giyip eskitmeye kiyamaz insan.

Not: GS.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı