Benim iş sebebiyle belaya bulasmamam gerekiyorKesinlikle paranızı alın ne olursa olsun hatta adam toplanıyorsa beni de çağırın![]()
Benim iş sebebiyle belaya bulasmamam gerekiyorKesinlikle paranızı alın ne olursa olsun hatta adam toplanıyorsa beni de çağırın![]()
Vallahi siz yine almışsınız parayı geri şanslısınız. Cidden gerçek formayla resimlerini yan yana koymayınca ayrıştırılamıyor. İnşallah satamaz kimseye kimse dolandırılmaz.Guncelleme:
Arkadaşım @BilgisayarKurdu'nun mesajını göstererek geri verecekti. Ben de konusunu açmaya gerek yok, direkt iade edelim dedim. Adam biraz suphelendigimizi falan mi sordu. Bir şey demedik. Siz bilirsiniz, ben bir turiste de satarım, önemli değil deyip parayı verdi. Kısacası para kalmadi, ucuz yırttık.
Geri alacağını sanmiyordum ama alması işime geldi diyebilirim.
Şimdi Allah bilir başka birine ne kadara patlatacak![]()
Inşallah kardeşim. Ama bunlar bir yolunu buluyor. Benim gibii iyi niyetli insanlar da güveniyor iste.Vallahi siz yine almışsınız parayı geri şanslısınız. Cidden gerçek formayla resimlerini yan yana koymayınca ayrıştırılamıyor. İnşallah satamaz kimseye kimse dolandırılmaz.
Sorun çözüldüğüne göre çok da dallandırıp buraklandırmaya gerek yok konuyu
Sorun çözüldüğüne göre çok da dallandırıp buraklandırmaya gerek yok konuyu
Çalış senin de olur canımGorgusuzluk bu olsa gerek.![]()
Ben insanların bir insanı tanımadan sadece bir konuda gördükleri cümle ile genel eleştirmesini anlayamıyorum hiç. o zaman mantıga göre BMW alabilecek adam da almasın yardim etsin. Peugeot da dört teker sonuçta değil miZevktir saygı duyarimda, oldum olasi anlamamisimdir milyon dolarlar kazanan adamların top peşinden koşturup zamanımıza mal olmasının yanı sıra bu tarz fanatikligi. Kimdir nedir necidir ki bu adam terli formasına para verilsin. Hele ki çok önemli insanlarmış gibi triplerle gezenleri oluyor bunların tav oluyorum. Dediğim gibi zevktir, saygı baki ama benim de görüşüm bu yönde. 1000 TL ile ihtiyaç sahibi birine yardım edilebilirdi. Topa 2 tane tekme atıyor diye oyuncusuna milyon dolarlar veren bir işletmeye vermekten çok daha içinize sinerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.