Hediye Bir kişiye istediği Interactive Movie oyunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çekilişe katılım şartlarından biri olan aktiflik gereksinimini, adaletli olması için göz kararı değil fonksiyona dayalı yaptım. Baraja yakın ve olağandışı durumlar hariç sistemin kararına karışmadım. Katılım durumunuzu aşağıdaki linkten görebilir, itirazınız varsa iletebilirsiniz.


Çekiliş ayın 4'ünde yapılacak. Herkese bol şanslar.
 
Hem onay verip daha sonrasında hiçbir bilgi dahi verilmeden çekilişten çıkartmak mı? Dostum alt tarafı 1 adet oyun vereceksin, sevr antlaşmasının bir tık altı koşul sunmuşsun buna rağmen katılım sağlanmış. Katılımcıların yarısını sebep göstermeden reddediyorsun, beni önce reddedip daha sonra dahil ettiğin halde üstte attığın belgede yine ret vermişsin ve yine sebep göstermeden :) tahmin ediyorum aktiflik konusundan muzdarip durumdayım, kime göre neye göre mesaj sayısına bakılıp insanın aktifliği ölçülür olmuş 8 yıllık hesaptan her gün mesaj yazamam değil mi :) iyi günler, iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum.
 
Oynama saatini 200 saat kadar kaçırıyorum. Katılan arkadaşlara iyi şanslar.
 
Konunun son cümlesini okuyun. Cezalarınız sizin gizli bilgileriniz, paylaşmak zorunda değilsiniz.
Sonuç olarak bu kural hâlâ var. Moderatör onaylayacak yazmışsınız devamında. Alt tarafı kıytırık bir oyun vereceksiniz, kıytırık demek istediğim oyunun kendisine demiyorum ancak Interactive Movie oyunları o kadar da pahalı değil yani. Bu kadar kasmaya gerek yoktu. Neyse ben biraz uzattım, kısaca çok abartılmış bir çekiliş diyorum ve daha fazla uzatmıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı