Bir Kıza Onu Sevdiğimi Nasıl Söylemeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam okulda söyleyeceğim. Okulda sarılmak garip olmaz mı ? :)
Sarılmanın garibimi var kim ne derse desin boşver en fazla arkadaşların görür anan, baban birşey demedikten sonra ne müdür ayırır nede hocaların karışır abartmadan [emoji6]
 
Hocam okulda söyleyeceğim. Okulda sarılmak garip olmaz mı ? :)
Sarılmak sağlıklı olmaz. Salak mısın be der kaçar gider. 'İlk defa birinden gerçekten hoşlandım nasıl dile getireceğimi bilemedim, kusura bakma' dersin. Tabi kız kabul ederse ne âla :) Eğer kibar yaklaşırsa arkadaş kalalım en azından falan de, kaba davranırsa kusura bakma diyip kaybol, o kız bordo berelidir :D
 
o kız bordo berelidir :D
Hahahha bu güzeldi fakat katılmıyorum bana göre pilotonik aşktan sonra arkadaşlık olmaz benim önerim ne olursa olsun en azından bir dokunuş bir gülüş kapsa ondan hayatın en mutlu insanı olur.
 
Dostum şimdi kızla ufaktan bir muhabbet kuruyorsun, tabi aradan 3-4 gün geçsin. Sonra kıza ne kadar ciddi olduğunu ve onu çok sevdiğini söylüyorsun müsait bir ortamda hatta işini biraz daha sağlama almak için ''kararını hemen verme biraz düşün'' diyebilirsin. Eğer olmazsa kız istemiyorum falan derse işi zamana bırak kızla göz göze falan gelme umursamıyormuş havalarına gir, sonra zaten senin yokluğunu vs. hissedecektir işler olumlu olacaktır diye düşünüyorum.

Dipnot: Sevdiğini söylemekten çekinme sevmek suç değildir. Sevin sevgi dolu yaşayın. :)
 
Hocam yüz yüze söyle gitsin... Eğer ki reddedilirsen hiçbir şey değişmeyecek hayatında. Sanki hiç olmamış gibi devam edersin en azından şansını denemiş olursun ya. Sevmiyorsa sevmez zorla sevdirecek halin yok :)
 
Tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim, Çarşamba günüki Edebiyat yazılısından sonra fırsat kollayacagım.
 
Arkadaşların dediği gibi "Seni seviyorum." demekten korkma. Sonunda ölüm yok ya. Allah yardımcın olsun. (y)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı