Bir Kızı Konsere Çağırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Merhabalar, son 2-3 aydır bir kızdan hoşlanıyorum. Pek muhabbetimiz olmadı ama şu son 2 gündür kurs çıkışı beraber eve giderken bir çok şey anlattı bana. Bende biraz sohbet etmeye çalıştım. Kızın yabancı arkadaşları var erasmus ile gelen. 1 ay sonra gidecekler. Bende fırsat bu fırsat diyip "Hiç yabancı birisiyle konuşmadım. O arkadaşlarınla tanışmak isterim" dedim. O da kabul etti.

Haftaya cuma bir konser var. Beraber gitmeyi istiyorum fakat daha konuşalı 2-3 gün oldu. Ondan önce merhaba merhabaydı. Şimdi ben konsere davet etsen fazla itici görünür müyüm?

Kızın sesi çok güzel ve müzik ile ilgileniyor. Okulun yıllık şenliklerinde şarkı söylüyor. Sizce kabul eder mi bu davetimi?

Yaşım 17. 11 sınıfım.

Neden olmasın. Ama haftaya cumaya kadar ilişkinizi daha da ilerletmen gerekecek. Ayrıca 3 gün önceden söylemen gerek.

Neden olmasın. Ama haftaya cumaya kadar ilişkinizi daha da ilerletmen gerekecek. Ayrıca 3 gün önceden söylemen gerek.
Ne yapabilirim mesela?
Aranızdaki ilişkiyi bilmeden pek bir şey diyemem ama umarım sonunda friendzone yemezsin. Kızın kişiliğini bilmediğimden dolayı nasıl yaklaşman gerektiğini söyleyemeyeceğim fakat sadece kurstan sonra mı konuşuyorsunuz? Yoksa ayrıca mesajlaşıyor musunuz?

Ne yapabilirim mesela?
Aranızdaki ilişkiyi bilmeden pek bir şey diyemem ama umarım sonunda friendzone yemezsin. Kızın kişiliğini bilmediğimden dolayı nasıl yaklaşman gerektiğini söyleyemeyeceğim fakat sadece kurstan sonra mı konuşuyorsunuz? Yoksa ayrıca mesajlaşıyor musunuz?
Daha mesajlaşmadım tam olarak ama mesaj atınca dönüp güzel cevaplar veriyor.

Kız oldukça sakin birisi. Egosu vs. yok, herkes ile barışık ve hayata hep mutlu bakıyor.

Utangaç olmanın anlamı yok sohbetini biraz daha ilerledikten sonra, konser varmış gitmek ister misin diye yapıştır teklifi niyeti varsa zaten kabul eder esktra ayrıntıya takılma. Olacağı varsa olur.

Utangaç olmanın anlamı yok sohbetini biraz daha ilerledikten sonra, konser varmış gitmek ister misin diye yapıştır teklifi niyeti varsa zaten kabul eder esktra ayrıntıya takılma. Olacağı varsa olur.
Yalnız şöyle bir şey var. Ben zar zor birinden hoşlanırım. Şu ana kadarki sadece 2. hoşlandığım kişi ve bunun planlarını 3 aydır yapıyorum. Sivilcelerim vardı şimdi çok azaldı, saçım çok uzundu kestirdim düzen verdim, 500 liraya yakın dış görünüş için para harcadım, internetteki tüm açtığı sosyal medya hesaplarına baktım ve bilgi topladım, yabancı arkadaşlarının hakkında bilgi edindim...

Yani bu fırsat elimden giderse emin ol ki çok üzüleceğim. O yüzden herşeyi planladım. Etrafında görüyorum her hafta başka bir kızla dolaşanları ama ben öyle değilim. Eğer olmazsa üniversitenin ortalarına kadar kız arkadaşım olacağını veya birinden hoşlanacağımı sanmıyorum.

Yalnız şöyle bir şey var. Ben zar zor birinden hoşlanırım. Şu ana kadarki sadece 2. hoşlandığım kişi ve bunun planlarını 3 aydır yapıyorum. Sivilcelerim vardı şimdi çok azaldı, saçım çok uzundu kestirdim düzen verdim, 500 liraya yakın dış görünüş için para harcadım, internetteki tüm açtığı sosyal medya hesaplarına baktım ve bilgi topladım, yabancı arkadaşlarının hakkında bilgi edindim...

Yani bu fırsat elimden giderse emin ol ki çok üzüleceğim. O yüzden herşeyi planladım. Etrafında görüyorum her hafta başka bir kızla dolaşanları ama ben öyle değilim. Eğer olmazsa üniversitenin ortalarına kadar kız arkadaşım olacağını veya birinden hoşlanacağımı sanmıyorum.
Gece yattığında keşke dememek çok önemlidir. Kendi kafanda karar ver pişman olmayacağın şeyi yap. Ayrıca öyle de düşünme kimler gelip geçecek, her yeni gelen öncekinden daha farklı his uyandıracak o yüzden kendi şartlama bidaha olmaz diye.

Çok içimize kapandık beyler. :uyan: Bence sor olursa olur olmazsa da fazla uzatıp kendini birinin ego tatmin öğesi yapma derim.
En son dışarı sanırsam 15 tatilde çıkmıştım. Bayağı kapandık bayağı...

Fazla uzatmak değil aslında. Ben sanırsam çok sevdiğim için kafaya bu kadar taktım.

Kızı güzel diye sevseydim bu kadar düşünmezdim. O kadar olumlu bakıyor ki hayata...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı