Güzele güzel demem, benim olmadıkçaMaden suyu ne işe yarar ki, o burda olmadıkça?
Güzele güzel demem, benim olmadıkçaMaden suyu ne işe yarar ki, o burda olmadıkça?
Güzellik nedir ki, o sesin yanında?Güzele güzel demem, benim olmadıkçaMaden suyu ne işe yarar ki, o burda olmadıkça?![]()
O kadar haklısın ki, ama işte sevince bir kapı açılmayınca diğer kapıya gidesi gelmiyor insanın. Ne yapayım şimdi? Muhabbeti tamamen kesmeyi düşünüyorum. Eskisi gibi 6 ayda bir dışarı çıkan, sadece ders çalışıp oyun oynayan birisi mi olayım yine?Bir kapı kapanır, ötekisi açılır. Merve olmaz, Tuğçe olur, sen sus Buket.
Düzensiz dünyanın günahıdır bu, yakarsa dünyayı garipler yakar.
Eğer olamıyorsan sevdiğin kadınla, olabildiğini sev.
Yalnızlık bu dünyanın en eski asaletidir.
Ben olsam bi' bardak soğuk süt içerdim bu olayın üstüne.
İçine kapanma her kızla sevgili olmayı düşünme arkadaş kalmayı başar, gönlünü hemen kaptırma geçen yaptığın gibi.O kadar haklısın ki, ama işte sevince bir kapı açılmayınca diğer kapıya gidesi gelmiyor insanın. Ne yapayım şimdi? Muhabbeti tamamen kesmeyi düşünüyorum. Eskisi gibi 6 ayda bir dışarı çıkan, sadece ders çalışıp oyun oynayan birisi mi olayım yine?
Her kızla sevgili olmak bana çok saçma geliyor. Ben onu o beni sevmedikten sonra sevgili olsam ne olur? Gönlümü 2 yıl sonunda kaptırdım.İçine kapanma her kızla sevgili olmayı düşünme arkadaş kalmayı başar, gönlünü hemen kaptırma geçen yaptığın gibi.O kadar haklısın ki, ama işte sevince bir kapı açılmayınca diğer kapıya gidesi gelmiyor insanın. Ne yapayım şimdi? Muhabbeti tamamen kesmeyi düşünüyorum. Eskisi gibi 6 ayda bir dışarı çıkan, sadece ders çalışıp oyun oynayan birisi mi olayım yine?
Muhabbeti keserim çok kolay, ama okulda her gün görüyorum ve içim içimi yıkıyor gidip konuşmak için. Yani bu durumda ne yapmak gerekir?@Ali Çiçek, onunla olan muhabbeti kesebilirsin, senin için daha iyi olur hatta. Sosyal olmaya devam et, eve kapanma sakın. Yapmaktan zevk aldığın hobiler ne ise onlarla meşgul ol bence. Bu gün hava çok güzel, dışarı çıkıp dilediğin gibi dolaş. Oksijen çek biraz. [emoji38]
Her çiçekten bal alırsın
Her gördüğünle kalırsın
Sen kendini ne sanırsın
Belki bir gün uslanırsın gönül.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.