Bir kızın hoşlandığını gösteren tepkileri nelerdir?

Eğer seninle uğraşıyorsa, sık sık gülüyorsa, sana bakarken gözleri parlıyorsa, sürekli alakasız konularda bile imalarla yaklaşmaya çalışıp adını anıyorsa o kadın büyük ihtimalle abayı yakmıştır. :) Türk kızları genelde sinyal verir, dönüşü de hep erkeklerden beklerler. Yani sinyalleri yakan kadına karşı bir ilginiz varsa mutlaka size gelen pası gol yapmalısınız. Yoksa o pas sürekli boşa çıkar, gole gidecek vuruş yapılamaz. :)

Benim son ilişkimde tam olarak yukarıda bahsettiklerim gerçekleşmişti. Ben ilk başta hoşlantımı içimde yaşadım, hemen yakın arkadaşlara bahsetmek istemedim karşımdakini daha detaylı incelemek için. O ise sabredemeyip yakın arkadaşlardan beni sorgulamaya başlamıştı. Hatta bir keresinde sırf ben seviyorum diye (bu bilgiyi de yine yakın arkadaşlardan almış) bir jest yapmıştı ve zaten ben orada bu alakasız jestin büyük bir sinyal olduğunu anlayarak atılan pası boşa çıkarmamıştım. :)

Sana tavsiyem, zamana bırakarak karşındakini detaylı incelemen ve değerlendirmen olacaktır. Arada senin de sinyaller yakman karşı tarafın sinyalleri için motivasyon kaynağı da olur. Zaten sizden hoşlanmayan, size ilgi göstermeyen, ilgi beklemeyen bir kadın çok kolay kendini belli eder. Ne yaptığını ne ettiğini belli etmeyen, donuk bir kadın olmadıktan sonra işler çok zor olmuyor. Bol şans. :D

NOT: En önemlisi ve güzeli de karşılıklı olması duyguların. Bir tarafın isteksiz, bir tarafın istekli olduğu ilişkilerden çok çok daha kolay ve güzel bir flört dönemi oluyor.
Yani bir ara durağa beraber yürürken bana benimle alakalı anlamlı anlamsız envai çeşit soru sordu (Özel hayatımda nasıl olduğum, karakterim, zevklerim, tercihlerim vesaire vesaire ) Beni çözmek istediğini, düz birisi gibi görünüp öyle olmadığıma inandığını falan söyledi. Bu anlattıklarınızın bir kısmını da yapıyor. Abayı yakmak kadar güçlü olmasa da orta bazı hisleri olduğunu sezinliyorum
 
Yani bir ara durağa beraber yürürken bana benimle alakalı anlamlı anlamsız envai çeşit soru sordu (Özel hayatımda nasıl olduğum, karakterim, zevklerim, tercihlerim vesaire vesaire=
O halde bu düzende devam etmelisin. Devam ederken de seviyeyi yükseltmelisin erkek olarak. Dediğim gibi kadınlar erkeklerden bekleyebiliyor ve gelen tepkilere göre devam edebiliyorlar rollerine. Biraz daha yakınlaşmanı öneririm, dozunu tutturarak.
 
O halde bu düzende devam etmelisin. Devam ederken de seviyeyi yükseltmelisin erkek olarak. Dediğim gibi kadınlar erkeklerden bekleyebiliyor ve gelen tepkilere göre devam edebiliyorlar rollerine. Biraz daha yakınlaşmanı öneririm, dozunu tutturarak.
Evet ben de bu görüşteyim ama ayarım pek yok dozunu abartım karşı tarafı kaçırabiliyorum😅
 
Çok poker face insan tanıdım, sizden hoşlandığını size söylemediği takdirde anlamayacağınız. Bu yüzden sadece yaptıkları hareketlere, hal ve tavırlara bakmak yerine onunla konuşmayı deneyin. Böylelikle "şu hareketi yaptı, acaba benden hoşlanıyor mu?" diye düşünmek yerine açıklığa kavuşturmuş olursunuz.
 
son durum ne açıldın mı? bence acele etmelisin hoşlanıyorsa güzel bir ilişkiyi geciktiriyorsundur.😬😌
Hayır ya daha konuşuyoruz. Yarın bana kahvaltıya gelecek. Konuyu bir ince şakayla çıtlatıp nabzını ölçeceğim. Ona göre hareket edeceğim
@Yener K. @Jira
Friendzone a düşmeyi başarmış olabilirim 😂
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı