Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Maalesef bu fiyatta oyuna bağlı falan değil. Vermem.

O zaman oturup 1200TL diye ağlayalım belki çözülür bu. Kimin yaptığını bulup hesap sormayalım.

Fazla fiyatı olan oyunları korsan indirdiğim için bir oyunun fiyatı için ağladığımı pek hatırlamıyorum mordhau vs CS:GO dışında. Bu arada kendim param kazansam emin olun oyunlara para verirdim. Ailemin oyuna para vermem için para kazanmadığını biliyorum sadece.

Son düzenleme:

Balon çıkmayacağına eminsem ve güvendiğim bir yapımcı ise 1200 TL'yi gözden çıkarabilirim.

Ben de diyorum ki, adamların umurunda olmak zorunda değil Türkçe dil desteği veya Türkiye için yerel fiyatlandırma. Sony bile başladı ülkemizdeki bazı satışları kapatmaya. Yarın Rockstar dese ki kur farkı çok fazla ben size satışı kapatıyorum. Ne diyeceğiz ? Adamlar zaten globalde hayvan gibi para kazanıyor. Türkiye umurunda olur mu ?

@Osman Nuri23 hocam konuyu açtığınız zamanlarda CoD'un yeni oyununun parasına çok diyorduk. Şimdi oyunlar bu fiyat aralığında gezmeye başladı.

Adamın umurunda değil senin kazandığın para. Senin ülkende yapılan bir oyun bunu yaparsa o zaman konuşursun bunu. Ve evet, oyunu burda 20 dolara satmaları nimettir, lütuftur. Adam o paraya satmak zorunda değil. Bu fiyatlardan yakınılacak tek yer hükümettir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…