Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Önceden bir oyuna 800 TL verir misiniz diye bir anket açmıştım. O konuda her 10 kişiden biri 800 TL vereceğini her 10 kişiden biri kararsız olduğunu her 10 kişiden 8'inin de bir oyuna 800 TL vermeyeceğine dair oy kullanmıştı. Şimdi bu durum bu kadar kısa zamanda 800 TL oldu 1200 TL. NFS Unbound oyunu 1200 TL. Evet oyunların da 1000 TL'yi geçtiğini gördük Peki bir oyuna 1200 TL verir misiniz? Bu oyun sizin en çok beklediğiniz en çok oynamak istediğiniz oyun olsun diyelim. Verirseniz neden verirsiniz vermezseniz neden vermezsiniz sebebini de belirtirseniz güzel olur.

Merak eden olursa diye önceki konum:

Vericek param olmazdı.

Hiçbir oyuna o kadar para vermem. O yüzden oyunları 2-3 hatta 4-5 sene geriden takip ediyorum. Tüm ac serisini ac odyssey fiyatına aldım mesela. Millet forza horizon 5 oynuyor ben 4 aldım. God of war 2 çıkacak ben 1.sini satın almak için indirim bekliyorum. Aslında verecek param var fakat o parayı maksimum 100 saat oynayabileceğim bir oyuna verirsem gece uyku uyuyamam.

Bazı şeyler seni mutlu ediyorsa ve imkan el veriyorsa harcamalısın. Efendi gibi kazan efendi gibi harca, aldığın şeyden keyif almaya bak. Online bir oyuna 20k gibi rakam verdim ve kaliteli zaman geçirdim, sigara içen birisinin aylık sigara harcama masrafına sen tek bir oyun alacaksın. Burada birçok insan oyun için bilgisayar diziyor ve bu tüketimi gerçekleştirmek için oyun almamız lazım ki para bastığımız sistemden fayda alalım 🙂 çok konuştum.

Benim psikolojik sınırım şu an 300 TL ama istek listelerimin hiçbirindeki oyuna 300 TL verecek kadar ilgimi çeken oyun yok. En güzeli piyasayı geriden takip etmek. Örnek XCOM 2 yeni bitirdim, Total War: Three Kingdoms'a daha geçmedim. Doom Eternal DLC'leri bekliyor, AC Valhalla bekliyor, GTA 5 bedava almıştım ona bile daha sıra gelmedi. Şu an Forza 4, Xcom, Prey, Horizon oyunlarını oynuyorum mesela.
Ne zaman o paraları veririm? Elimde oynayacak oyun yoktur. Total War Medieval 3 çıkarsa belki.
En pahalı aldığım oyunlar 250 TL Diablo 2 ve Baldur's Gate 3.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı