Kintana
Hectopat
Bende öyle hissediyorum nedense. En merak ettiğim şeyde başkalarının gözünden kendimi görmek.Ben her şey bana yaratılmış sadece ben gerçeğim gibi hissediyorum.
Bende öyle hissediyorum nedense. En merak ettiğim şeyde başkalarının gözünden kendimi görmek.Ben her şey bana yaratılmış sadece ben gerçeğim gibi hissediyorum.
Ben de öyle hissediyorum nedense. En merak ettiğim şey de başkalarının gözünden kendimi görmek.
Üstteki arkadaş ve sizin gibi sayısız insanın bunu düşündüğünü hatırlayabilirsin. Ayrıca ''gerçek'' kavramı benim için o an yaşadığım evrendir. Eğer matrix içinde yaşıyorsan benim için gerçek o olur. Çünkü ben orada yaşıyorum ve ölene kadar orda olacağım. Fazla kasmaya gerek yok.Kafam çok bozuldu, hocam. Nasıl kurtulacağım bu düşünceden?
Agab.Yazıyoruz derken hocam?
Dünya zevk için yaratılmadı. Dünya ahiterin imtihan yeridir. Herkes her bakımdan eşit olsaydı imtihanın anlamı kalmazdı, iyi ile kötü ayrılmazdı. Bugün o Afrika'nın o halde olmasının sebebi insanlardır.
Allah yok.Tamam. İnandığımı düşünüyorum ama çok dindar değilim.
Bravo! Yüz yılın sorusunu 2 kelime ile çözdün! Tebrikler. Böyle bir konuda bile dini bir tartışma çıkarmaya çalışmanız kaçınılmazdı zaten. Adam teori istiyor siz gelip "Allah yok, evrim yalan" gibi şeyler tartışıyorsunuz.Allah yok.
Allah yok.
Tüm temellerini ve neden olamayacağımızı anlatıyor. Güvenilir kaynak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.