Bir Technopat gerçeği

• Konuyu başlatan Stoch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 6.295
Bir Technopat gerçeği: Mesajını düzeltsen bile ceza alabilirsin.
Normal, bir insan deli gibi küfredip sonra o mesajı düzenleyince cezadan yırtamaz. Kaldı ki hiçbir moderatörün mesaj geçmişlerine bakarak da ceza kesecek yer aradığını düşünmüyorum.

Kuralları koyan o değil mi zaten dostum? :) Ek olarak özel iletişim adresi dışında çiğnediğini de görmedim ama o özel iletişim adresi kuralının olma olayı da zaten soruların forum dışına taşınmaması. Konu açmaya o kadar aciz adam var ki bilgili kişilerden gider Discord ister, Discord üzerinden yardım ettirir kendisine. Sonra da forumdan çeker gider ve o bilgi havada kalır. Bu kuralı çok yerinde buluyorum açıkçası.
6. kuraldan ban yedim geçen ama Recep Baltaş o sırada:
recepbaltas6kural.png

6. kuraldan ban yedim geçen ama Recep Baltaş o sırada:
Eki Görüntüle 1332116
Recep Baltaş ile aynı anda yorum atmışsınız. İkinizin arasında bir dakika fark var, bu durumlarda moderasyon üyelere kendileri inisiyatif gösteriyor zaten. Aradan 3-4 dakika geçmiş olsaydı dediğin doğruydu dostum, ihlal etmiş olurdu ancak bu haliyle ihlal etmiş olmuyor.

Bir TP gerçeği: Haksız yere uyarı alırım, raporlarım iki kere saçma cevap gelir rapor yasağı alırım, ban bitince konu açarım kanıtlar ile, ama yine saçma cevap verilir ve konu kilitlenir ve cevap veremem. O sırada beni kıskananlar mesajıma "hahaha" yağdırır. Olan bana olur.
Bir gerçek de benden: Her kullanıcı bir gün banı tadacaktır.

55 kere tattım hocam.
55 kere tattım hocam.

Pardon 56 olmuş.

1647281537958.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı