Birazcık dertleşelim

Başınız sağ olsun hocam.

Dostlar sağ olsun hocam.

Hocam anlamıyorum. Sigara neden içer ki bir insan. Babam da içiyor, içmese o kadar sağlıklı olacak ki. İçim acıyor.

Hocam bende zaten sigaraya karşı bir adamım ama babamın vefatından 5 6 gün sonra elim oraya gitti ağzıma alacaktım bıraktım direk çünkü babam beni böyle görmek istemezdi ben ömrüm boyunca böyle çocuk olmadım hiç.

Son 2 haftam gerçekten berbat geçiyor bayramın 3. günü babam vefat etti. Onun üzerine toprak atarken ellerim hareket ettiremedim. Günlerdir ağladım kendimi 5-6 gündür biraz toparlamaya çalışıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın bu acıyı çok derin bir acı, evin artık büyü de ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma geldikçe gözümden yaş geliyor ama güçlü olmak zorundayım. Bu sene sistem toplayacaktım, toplayamayacağım. PC'de zar zor açıyorum gerçekten babanızın hayattayken değerini bilin dostlar.
Allah rahmet eylesin başın sağ olsun benim de annem vefat etti yıldır kendimde değilim.

Ben de 17 yaşındayım, sıkmayın canınızı hocam.

Hocam bende 18 yaşındayım aynı şeyleri yaşadım sizinle mesajlarınızı okurken o anları çok iyi hissettim kalpten acı hayat, üstüne aldatılma şeyi hiçbir şeye güvenim yok tadım kalmadı PC bile boş geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı