Birazcık dertleşelim

Hayat o kadar boş gelmeye başladı ki bana artık PC ile sadece boş boş bakıyorum oyun bile oynama hevesim kalktı o kadar Steam de Epic'te oyunum var satsam diyorum Steam veya Epic para etmez güvenlik sorunundan çünkü artık zevk alamıyorum hiçbir şeyden.
Aynı durumu yaşıyorum dedikleriniz aynısını bende 18 yaşındayım mecbur yaşıyacağız sevdiğim kızın beni umursamaması psikolojik olarak çöküntü yaşattı.

Bu sene stajınız var hocam o zaman. Stajda parayı tutturabilecek misiniz? Bir aileye bakmak kolay değil. Bu arada klişe olacak ama hayat böyle, insan doğar yaşar ve ölür. Ölenle de ölünmüyor.

Hocam bu kafayla nasıl yapacağım bilemiyorum evet doğrı insan doğar yaşar ve ölür bizde elinde sonunda öleceğiz.

Aynı durumu yaşıyorum dedikleriniz aynısını bende 18 yaşındayım mecbur yaşıyacağız sevdiğim kızın beni umursamaması psikolojik olarak çöküntü yaşattı.

Vallahi hocam bende çok sevdim hiçbiri bakmadı bana ama hayat devam ediyor. Bir de bugün bir okuldan kız arkadaşım vardı ama normal arkadaş bana Alim diye hitap etti kendimi bir değişik hissettim ilk defa bir kızdan böyle bir şey duyunca.

Ulan şu konu o kadar etkiledi ki çok zor hayat kimilerine adaletli kimilerine asla adaletli değil.
Allah herkese hayırlı eş sevgili dost arkadaş versin.

Realde olursak neden olmasın ankaradaysanız.

Amin dostum.

Vallahi hocam bende çok sevdim hiçbiri bakmadı bana ama hayat devam ediyor. Bir de bugün bir okuldan kız arkadaşım vardı ama normal arkadaş bana alim diye hitap etti kendimi bir değişik hissettim ilk defa bir kızdan böyle bir şey duyunca.

Amin dostum.
Ben 6 7 aydır konuştuğum kızdan red yedim şu an mesajlara bile bakmıyor artık 3 gün önce yazdığım mesaj cevap yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı