Bisiklet için protein tozu kullanmak

Optimum marka Whey Protein tozu en çok tavsiye edilenler arasında, ben de çok beğendim, tat olarak da çok iyi.

Ancak sana daha önce söylemiştin sanırım ama tekrar söyleyeyim, eğer yeteri kadar yemek yemiyorsan protein tozu kullanarak asla kilo alamazsın.

Bunu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya ben zayıf olmayı sevmiyorum hepsi bu, biri çıkıp da bana "Sana 10 kilo aldırabilirim" dese varımı yoğumu veririm yani.
Şuan bisiklete bir ton masraf yapıyorum, sonucunda ne olacak? 3 kilo zayıflayıp 55'e düşeceğim ve 18 yaşında 55 kilo kesinlikle ama kesinlikle az.
Boyum da kısa değil ki dengelesin, bana kilo almak şart. Şuan 59-60 kiloyum ve kesinlikle yetmiyor.

Şuan 22 yaşındayım ve hala en fazla 67 kiloya geliyorum. :D Ama bu bir deri bir kemik olduğum anlamında değil. Eğer yaptıkların arasında kilon zarar değilse bence dert etmemelisin. Bisiklet ile diğer sporları birlikte idare edersen zaten vücut buna alışacaktır diye tahmin ediyorum.

Öncelikle bu protein tozundan mı bahsediyoruz? Çikolata - çilek - muz seçenekleri var.
www.hepsiburada.com: Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 gr Double Rich Fiyatı
Midemi bulandırmayacak bir ürün olmasını istiyorum, içerken burnumdan gelmesin yani :)

@Bulut Uzer Beni biliyorsun az çok, 18'ime girdim artık. Ve artık yere daha ağır basmam gerektiğini fark ettim.
Kilom veya başka bir konu ile alakalı hiçbir problemim yok şükürler olsun.
Ancak daha kalıplı olmak istiyorum.

Bunu yalnızca çok yiyerek başarmam imkansız değil belki ancak çok yorucu olacak. Takviye almak istiyorum kısacası. @mevsres
Bisiklet ile uğraşıyor olduğumu da belirttim, 3-4 ay sürekli bineceğim sonuçta bu alete ve bu alet benzin ile çalışmıyor.
Bir şeyler yapmazsan bisiklet yüzünden 58-59'den 55 civarına bile inebilirim.

Bak beni anlamıyorsun kanka, sen diyorsun ki benim amacım biraz daha kilo almak, ben de diyorum ki ister kas yap, ister yağlan ne olursa olsun büyümenin tek bir yolu var alman gereken kaloriyi artırmak, protein tozlarında ise günde kendi kaşığı ile 1 veya 2 ölçek alınması tavsiye ediliyor, bir ölçeğinde ise 120 kalori vardır. Günde 2 ölçek alsan etti 240 kalori, 240 kalori ile kilo alamazsın ki zaten.

Bisiklet kullanırken kilo vermemek istiyorsan yapman gereken şey bol kalori tüketmek, kalori demek enerji demektir, karbonhidrat yani.

Konunun başından beri protein tozuyla kilo alır mıyım diyorsun. Protein tozu kilo aldırmaz, günlük enerji ve protein ihtiyacını karşılar. Senin karbonhidrat tozu alman lazım. Spor yaparak düzenli bir şekilde 1 kere idmandan önce 1 kere de yatmadan önce içtiğin takdirde ayda 4-5 kilo alabilirsin. Ayrıca sabahları kahvaltıda 1 tabak makarna ve gün içerisinde yulaf ezmesini sütle karıştırarak tüketirsen faydasını görürsün.

Bazı doktorlar kilo alamayanlara protein tozu önerdiği için ben de onlardan yanlış yönlendirildim sanırım.
Kilo ile kas kütlesini tek bir üründe alırım diye düşündüm ancak anlaşılan tek başına protein tozu işe yaramayacak.
Önceki konunda protein tozunu, beslenmeye ağırlık vermeden kullanınca bir faydasını görmediğini okudum. @mevsres

Ancak ben biraz da kas kütlesi istiyorum, mesela evde barfiks yapıyorum 2 aydır, belirli bir seviyeden öteye gitmiyor kollar.
Belki biraz da ona faydası olur diye düşündüm.

Siz ne önerirsiniz? 200'e kadar harcayabilirim 1 aylık.
İnternetten de izledim baya video, kalori galiba ihtiyacım olan şey.

Son düzenleme:
Ben galiba direkt olarak karbonhidrat tozu alacağım. Kalori değeri veya dikkat etmem gereken başka bir değeri var mı?
@mevsres Eğer kullandığın bir karbonhidrat tozu olduysa söyle de ben de siparişini vereyim, kurtulayım şu dertten.

İzlediğim videolarda amaç kilo almak ise enerji yani kaloriye, dolaylı olarak karbonhidrata ihtiyaç var deniliyor.
Belki protein tozunun fazlası da kilo aldırır ancak amaç kilo almak ise karbonhidrat lazımmış.
Bunu da öğrenmiş olduk, sadece hangi tozu alacağım konusunda kararsızım.

Birde şöyle bir sorum olacak : Bisikletten 1 saat önce kalori yani enerji almam, performansımı artırır mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı