Benim de aynı. TTC Red kullandım sadece. Mekanik klavye 4 aydır kullanıyorum bakalım nasıl bir yükseltme olacak.İlk kez clicky bir switch kullanacağım bakalım nasıl bir hissiyatı var. Şu ana kadar hep linear switch kullandım.
Benim de aynı. TTC Red kullandım sadece. Mekanik klavye 4 aydır kullanıyorum bakalım nasıl bir yükseltme olacak.İlk kez clicky bir switch kullanacağım bakalım nasıl bir hissiyatı var. Şu ana kadar hep linear switch kullandım.
Ben de Cherry kırmızı ve Akko Jelly Pink kullandım şu zamana kadar. Olur da clicky ile rahat edemezsem Gateron çeker devam ederim. Klavye bedavaya geldi zaten, switch, lube falan feda olsunBenim de aynı. TTC Red kullandım sadece. Mekanik klavye 4 aydır kullanıyorum bakalım nasıl bir yükseltme olacak.
Sen evrimi yaşayacaksınEverest membran klavyeden geçiş yapacağım bakalım benimki nasıl olacak![]()
Ah be hocam olsun sizin klavyeniz de iyi.Stok bitmiş ya, kendi Cooler Master CK721 satıp buna geçecektim. Başka switch alıp deneyecektim, nasip değilmiş.
Akko switch nasıl hocam? Mesela sesini beğenmezsem onu alırım.Ben de Cherry kırmızı ve Akko Jelly Pink kullandım şu zamana kadar. Olur da clicky ile rahat edemezsem Gateron çeker devam ederim. Klavye bedavaya geldi zaten, switch, lube falan feda olsun![]()
Fiyatına göre ses ve hissiyat oldukça iyi, kailhleri beğenmezsem belki hiç switch almakla uğraşmayıp direk onları bile takabilirim.Sen evrimi yaşayacaksın
Ah be hocam olsun sizin klavyeniz de iyi.
Akko switch nasıl hocam? Mesela sesini beğenmezsem onu alırım.
Hocam benim için test etme şansınız var mı acaba? Uzun zamandır Akko switchleri araştıra araştıra Akko klavyeleri bile beğenmeye başladımFiyatına göre ses ve hissiyat oldukça iyi, kailhleri beğenmezsem belki hiç switch almakla uğraşmayıp direk onları bile takabilirim.
Akko 3084S'i ilk aldığımda şöyle gelişigüzel bir kaç videosunu çekmiştim. Onun dışında test etmem mümkün değil çünkü evde değilim. Cherry MX Kırmızıdan buna geçince beni yeterince tatmin etti. Fiyatı da ucuz diye biliyorum, tavsiye ederim.Hocam benim için test etme şansınız var mı acaba? Uzun zamandır Akko switchleri araştıra araştıra Akko klavyeleri bile beğenmeye başladım![]()
Cherry MX'den sonra iyi geldiyse her türlü iyi gelir ya bakalım TTC Red switchden sonra Kaihl White Box nasıl gelecek.Akko 3084S'i ilk aldığımda şöyle gelişigüzel bir kaç videosunu çekmiştim. Onun dışında test etmem mümkün değil çünkü evde değilim. Cherry MX Kırmızıdan buna geçince beni yeterince tatmin etti. Fiyatı da ucuz diye biliyorum, tavsiye ederim.
Akko 3084s
Akko Jelly Pink
Bu kadar gireceğini hiç sanmam ilk defa indi galiba. 2-3 gün önce 1800'e düşmüş herkes bedava demişti o derece yani.Tekrar indirime girer mi ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.