Body Building ve Ek Gıdalar Üzerine Bilgi

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uygunsuz kaçar mı bilemiyorum ama sorayım hadi. Bildiğiniz bu konular üzerine dayalı güncel ve bilen tecrübeli kişilerin yardımcı olup cevap yazdığı forum var mı? Bu konularda biraz danışmam lazım belli başlı konuları.
 
Bu işe donanıma verdiğin paradan daha fazlasını vermen gerektiğini umarım biliyorsundur. Günde yaklaşık 200 Gr. Protein alman gerekicektir(Profesyonel seviye değil orta seviyeden bahsettim. Profesyonel olarak bu sayı 2 katına çıkabilir). 100 Gr. Kırmızı ette 18 Gr. protein var.(1KG. Kırmızı et 40TL) 1 Yumurta'da 2-3-4-5 Gr. protein var. 1 Litre süt te 30Gr. Sadece proteinden bahsettim, eğer kilo almak ve aldığın kilonun kas olmasını istiyorsan günlük öğün miktarını 5-6 yapmalısın ve olabildiğince değil pek bilgim yok ama karbonhidrat almalısın.
 
Benim derdim öyle şişip kas yapmak değil. ^^ Potansiyelim ve vücudum yapılı. Sadece kasa çevirmem lazım. Ben asıl olarak göbek-bel-göğüs kısmındaki yağları eritmeye çalışıyorum. Diyet ve sporu desteklemek adına CLA ve L-Carnitine almayı düşünüyorum. Bu ikiliyi bilen kullanan var mı? Çok araştırdım olumsuz bir şey görmedim ve %90'ı kullananların iyi sonuçlar elde ettiğini söylüyor.

- - - Güncellendi - - -

Forumda konu açtırmıyorlar. Önceki makale ve konulara bakın diyorlar, bakıyorum 6-7 yıllık konular. Neler değeişmiştir o zaman neler keşfedilmiştir hocam, 600 sayfalık konuyu mu okuyayım? Bu konuda bazı ürünler hakkında bilgi istedim bilen ve tecrübe edenlerden, anında sildirip konu açma yetkimi aldılar. Nasıl iş anlamadım...
 
En son porno sitelerine girmeyle ilgili birşey paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. :D Kendisi görüyorsa alınmasın kötü bi niyetim yok mesajda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı