Bolu'da 4.8 deprem oldu

Makaleler
6
Daha fazla  
Bolu'da 4.8 deprem oldu. Ardından şu ana kadar toplam 12 artçı oldu. Deprem, Sakarya'ya da gitmiş. İstanbul için zaman daralıyor. Ben Witcher 3 oynarken yakalandım. Her zamanki gibi... Depremi yaşayan herkese geçmiş olsun.
1678970115626.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bolu'da 4.8 deprem oldu. Ardından şu ana kadar toplam 12 artçı oldu. Deprem, Sakarya'ya da gitmiş. İstanbul için zaman daralıyor. Ben Witcher 3 oynarken yakalandım. Her zamanki gibi... Depremi yaşayan herkese geçmiş olsun.

Sakarya'da yatakta yakalandım pat diye ufak bir öne gittim neredeyse hiç sallamadı.

Geçmiş olsun kimsenin tecrübe etmemesi dileğiyle. 6 şubatta Gaziantep'te yakalandım. İlk 10 sn kormuyorsunuz geçer şimdi diyorsunuz, daha sonra 40 saniye boyunca çocuğunuz kucağınızda bina şimdi yıkılacak diye bekliyorsunuz...

1 ayı geçti hala yatağa girdiğimde yatak sallanıyor gibi oluyor.

Söylediklerimi tecrübe etmeden anlamak zor zira 1 ay önce bende anlamazdım.. yaşayınca, ölümü saniye saniye bekleyince değişiyor bir şeyler. 😟

Hocam bizim evin zemini önceden Gold'ü ve 30 yıllık bina. Ölmek istemiyorum.

Hocam değişin varınızı yoğunuzu satın bir şey yapın çıkın oradan son Düzce depreminden sonra 30 senelik binadan borç harç 7 senelik 2 katlı eve geçtik.

Sonumuz hayrola. Çok zor dönemlerden geçiyoruz. Keşke biraz olsun yüzümüz gülse, rahatlasak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı