Bolu'da 4.8 deprem oldu

Depremi yaşayan herkese geçmiş olsun. Celal Şengör, Naci Görür, Okan Tüysüz ve Cenk Yaltırak gibi hocaların değerlendirmelerini takip ediniz ve panik yapmayınız. Sevgiler.

Umarım İstanbul depremi az hasarla atlatılır maraş depremini bizzat merkez üssünde yaşadım kesinlikle simülasyon merkezlerine gidin ve deneyimleyin yoksa gecenin bir saati o ses ile uyandığınızda rüyada sanıyorsunuz gerçeklikle bağdaştıramıyorsunuz.

😥 Bende korkuyorum Bolu merkez:(
Ben korkmuyorum açıkçası. Evim 99 depreminden sonra sağlamlaştırılmış. Ama ailem bilinçsiz. 2 katlı evdeyim, ilk olduğunda 2 saniyede merdivenlerden aşağı atladım ailemi korumak için. Fay hattı sinirlenmiş cidden. 2-3 gün önce de Yunanistan'da olmuştu sanırım. Bolu ve Yunanistan, İstanbul'u ortalıyor. Hala önlem alınmadı... Ayrıca, merkezdeki çoğu bina berbat durumda. Depremden sonra erzak vs. almak için çarşıya çıktım arabayla. İyice fark ettim ki sağlam bir deprem gelse o binalar dayanamaz.

Kızılağıl'da oluyor şuan depremler ve Karaköy'de oturuyorum. Aradaki mesafe bu kadar. Bisikletle 20 dakikada falan gidiyorduk arkadaşlarla oraya. Öyle bir mesafe.
1678989635425.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı