![]()
Brave (web browser) - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Ne kadar doğru bilmiyorum ama chromium kullandığı yazılmış. Sebebi o olabilir.
Bu eklentiyi sağlayan geliştiricinin, güncellemesi gerekiyor.
Güncellemediği için, Chromium alt yapısından dolayı Chrome olarak gözüküyor.![]()
[XB] OS/Browser Display for XenForo
Want to know which OS and Browser your members are using in XenForo 2? Then this add-on is for you! OS/Browser Display shows which OS and Browser your members are using in posts and PCs.* Features Set who can view OS/Browser info by...xenforo.com
Mozilla, Opera, Edge, Chrome ve bazı Linux tabanlı tarayıcıları, veritabanına eklemişler.
Brave şu anda eklenmediği için, gözükmüyor.
Dediğin olayı Brave ve farklı tarayıcı da test ettim. Arada pek bir fark göremedim.
Küçük bir video ile tam olarak yaşadığın sorunu gösterir misin? Yani ben F5 atıyormuş gibi, bir hissiyata kapılmadım. Sayfa bekletme gibi bir hissiyat yaşamadım. Sadece ön bellek de olmayan bir sayfa ise ilk açılışta yavaş yükleniyor.
- Brave kendi reklam engelleme uzantısı ve Nano adblocker varken hızlıca sayfa yüklendi.
- Edge Nano adblocker ve katı gizlilik ayarı açıkken biraz Brave göre yavaş yüklendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.