Brave Browser ile foruma girince Chrome Simgesi Gözüküyor

231981

Kilopat
Makaleler
1
Brave kullanırken Chrome simgesi gözüküyor ama Chromium tabanlı Edge tarayıcısı ile girince Edge'nin kendi simgesi gözüküyor Opera ve Mozilla'da denedim sadece Brave de bu sorun var. Nasıl çözülür sizce?

2020-02-18_00-36-02.jpg

Ne kadar doğru bilmiyorum ama chromium kullandığı yazılmış. Sebebi o olabilir.

Olsun hocam tarayıcıların zaten hepsi Chromium tabanlı mesele Opera, Edge ile denedim onlarda sorun yok kendi simgeleri çıkıyor bunlarda Chromium tabanlı tarayıcı zaten. İlk defa Brave de yaşadım bu durumu.

Bu eklentiyi sağlayan geliştiricinin, eklentiyi güncellemesi gerekiyor.
Güncellemediği için, Chromium alt yapısından dolayı Chrome olarak gözüküyor.

Bu eklentiyi sağlayan geliştiricinin, güncellemesi gerekiyor.
Güncellemediği için, Chromium alt yapısından dolayı Chrome olarak gözüküyor.

Ama diğer Chromium tabanlı tarayıcılar da bu sorunu yaşamıyorum?

Mozilla, Opera, Edge, Chrome ve bazı Linux tabanlı tarayıcıları, veritabanına eklemişler.
Brave şu anda eklenmediği için, gözükmüyor.

Mozilla, Opera, Edge, Chrome ve bazı Linux tabanlı tarayıcıları, veritabanına eklemişler.
Brave şu anda eklenmediği için, gözükmüyor.

Anladım teşekkür ederim. Hocam hazır sizi yakalamışken sorayım. Bu Brave tarayıcısında bir şey gözüme çarptı. Mesela farenin orta tuşuna basıp bir linki yada sayfayı yeni sekmede açınca o siteyi hemen yükleyip hazır bekletmiyor mesela o sekmeye gelince sayfayı F5 yapmış gibi yeniden yüklüyor bunun çözümü var mı? Sadece bu tarayıcı da yaşadım bu durumu. Az önce Edge ile denedim tıkır tıkır açıyor.

Dediğin olayı Brave ve farklı tarayıcı da test ettim. Arada pek bir fark göremedim.
  • Brave kendi reklam engelleme uzantısı ve Nano adblocker varken hızlıca sayfa yüklendi.
  • Edge Nano adblocker ve katı gizlilik ayarı açıkken biraz Brave göre yavaş yüklendi.
Küçük bir video ile tam olarak yaşadığın sorunu gösterir misin? Yani ben F5 atıyormuş gibi, bir hissiyata kapılmadım. Sayfa bekletme gibi bir hissiyat yaşamadım. Sadece ön bellek de olmayan bir sayfa ise ilk açılışta yavaş yükleniyor.

Son düzenleme:
Dediğin olayı Brave ve farklı tarayıcı da test ettim. Arada pek bir fark göremedim.
  • Brave kendi reklam engelleme uzantısı ve Nano adblocker varken hızlıca sayfa yüklendi.
  • Edge Nano adblocker ve katı gizlilik ayarı açıkken biraz Brave göre yavaş yüklendi.
Küçük bir video ile tam olarak yaşadığın sorunu gösterir misin? Yani ben F5 atıyormuş gibi, bir hissiyata kapılmadım. Sayfa bekletme gibi bir hissiyat yaşamadım. Sadece ön bellek de olmayan bir sayfa ise ilk açılışta yavaş yükleniyor.

Şöyle diyeyim size. Linki yeni sekme açıyorum sanki hiç sayfayı yüklemiyor sadece sekme olarak orada bekletiyor benim tıklamamı istiyor gibi ben ne zaman yeni açtığım sekmeye tıklasam o zaman yüklüyor siteyi. Tam olarak sorun bu. Bu arada her iki tarayıcıda da uBlock kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı