Bu Adam Dalga mı Geçiyor?

Dalga mı geçiyor?

• Oy verenlerin toplamı
    32

166307

Kilopat
Makaleler
1
Şuna bir bakın. Kendini bilmezin biri Einstein'a bunak diyordu da yetmezmiş gibi bir de E=MC2 gibi bir denklemle de alay eder gibi hiçbir şey bilmeden yorum yapıyor. Acaba ben hayal mi görüyorum.

Fizik çok karmaşık olduğu için arkadaş anlamamış ve direkt olarak kendi fikirlerini üretmiş. Yani sorgulamaya çalışmış. Bu güzel bir şey ancak üslubunu beğenmedim. Aklında soru işareti olan arkadaşlar varsa ve yabancı diliniz varsa, şu makaleyi okuyabilirsiniz. Ben Türkçe'sini okumuştum ancak nereden bulduğumu unuttum.

Mass–energy equivalence - Wikipedia

Son düzenleme:
Fizik çok karmaşık olduğu için arkadaş anlamamış ve direkt olarak kendi fikirlerini üretmiş. Yani sorgulamaya çalışmış. Bu güzel bir şey ancak üslubunu beğenmedim. Aklında soru işareti olan arkadaşlar varsa ve yabancı diliniz varsa, şu makaleyi okuyabilirsiniz. Ben Türkçe'sini okumuştum ancak nereden bulduğumu unuttum.

Mass–energy equivalence - Wikipedia
''Rest Energy''derken neyi kastetmiş? Orası pek kafama yatmadı da...

''Rest Energy''derken neyi kastetmiş? Orası pek kafama yatmadı da...

Kendi yorumumu katmak isterdim ancak hiç vaktim yok, kusura bakmayın.

Aşağıda attığım linkten, "Salınıcılar, fononlar ve fotonlar" kısmını veya hepsini de okuyabilirsiniz, fark etmez.

Enerji - Vikipedi

Resimler bozuk olduğu için kendim sıraya göre ekledim, buyurun;

1+p2.png

E=mc.png

1+p.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı