- Makaleler
- 2
Geçen sene 14 Kasım'da 83.500TL'ye aldığımız BMW E90, bu sıralar 180.000-210.000 TL arasında değişiyor. Etmeyecek araba.
Arabanız?
Audi A4 2018 2.0 TDİ kullanıyorum, yani değiştirmemin bir amacı yok sadece diğer markalar biraz daha güzel gelmeye başladı, satıp üstüne azıcık daha ekliyip değiştirsem mi diye size danışayım dedim : ).Sebep yoksa değiştirmeyin. Niye değiştiriyorsunuz?
Paranızı daha güzel yerlere harcayın; yatırım yapın, birikim yapın.
Aslında ileriye dönük birden fazla yatırım alanım var, o iş tamam yaniİleriye dönük yatırımlar yapın.
Mesela aracı 200k'ya satarsın. Alacağın araç da 200K ise bir gün gecikme ile 5K artabilir bu devirde. . Dikkat et.Satsam farklı bir modele yönelsem fiyatların bir sonraki ay düşmesi gibi bir durum olur mu. Yani arabanın parasını geçtim üstüne eklediğim para yanmasın diye diyorum.
Doğru zamanı kollamak lazım :/, burada yazılanlardan sonra hevesim bi kaçmadı değilMesela aracı 200k'ya satarsın. Alacağın araç da 200K ise bir gün gecikme ile 5K artabilir bu devirde. . Dikkat et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.