Bu devirde araba alınır mı?

Ahmet Hüsrev

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2022
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 20 yaşındayım. Mayıs gibi bir araç almayı düşünüyorum. 200-300 bin arası. Doğru düzgün kredi çıkmıyor. Fuzulev veya birevim gibi sitelere katılmak işe yarar mı? Veya katılan tavsiye eder var mı? Yorum yaparsanız süper olur.
 
Kesinlikle alınır. Çünkü her geçen gün fiyatlar artıyor. Pek düşecek gibi de değil.
 
Doğru aracı bulursanız beklemeyin alın direk. Ama altını çiziyorum doğru araç. O fuzul ev vs. olan yerler hakkında pek bir bilgim yok. Tek duyduğum size istediğiniz anda para vermedikleri. Yanlışsam oradan araç alan arkadaşlar düzeltsin.
 
FuzulOto, EminOto zamanında mantıklıydı (enflasyonun %10'larda takıldığı zamanlar). Şimdi girsen o sistemlere sana ne zaman araba çıkacağı meçhul, o zamana kadar da fiyatların artışına yetişemezsin ve o firmalar parayı istediğinde hemen çat diye eline sayamıyorlar internette bir çok şikayet mevcut.
 
Ben şahsen almazdım çünkü elde tutulur minimum araçlar 600 700 bin TL'den başlıyor ve aşırı saçma pahalı, faizler yükselecek ve bankaların kredi vermeleri azalacak veya yüksek faiz uygulanacak ondan dolayı biraz düşebilir gibi piyasa ama emin değilim, bu ülkede her an her şey olabiliyor, elde sağlam para yoksa araç mantıksız bana göre.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı