Bu devirde hala Windows 7 Kullanılır mı?

Öyle bir şey olmadığını söyleyen kim? Herkesin evine girip, Windows 10 HDD'nizde nasıl çalışıyor diye sordun mu? Açıkçası ben sormadım ama, beni evlerine çağıran birçok insan, Windows 10'dan dönmek istiyordu. Tabii sizin HDD'niz WD 8TB 7200RPM'dir onu bilemem. Ancak benim SSD'mde ise yavaş çalışmasını da kafamdan uydurmuyorum.

Çünkü Windows 10 gelişmiş donanımlarla performanslı bir şekilde çalışmak için tasarlandı. Sadece buradaki etken HDD veya SSD değil. Diğer sistem donanımları HDD veya SSD'den daha çok etki ediyor merak etmeyin.
 
Bizim işyerindeki bilgisayarların hepsi bırakın Win7'yi XP kullanıyor. Pekâlâ kullanılır. Ama desteği sona erdi. Yakın tarihte ikisi de tarihe karışır herhalde. Aynı Vista gibi. O da gerçekten güzel işletim sistemiydi. Tarihe karışsa bile bu nesil hatırlar bu işletim sistemlerini.
 
Kullanan kişiye bir şey demem ama, Windows 7 beş para etmez gereksiz bir işletim sistemi, ne sorunu biter ne başka bir şeyi.
 
Umarım Windows 10X ile artık düşük sistemler Windows 7 kullanmak yerine 10X kullanır. Windows 7 iyi güzel ancak yenilik her zaman iyidir(bence).
 
Tercih meselesi mesela bende hala çalışan Windows 3.1 bilgisayar var.
 
Kullanan kişiye bir şey demem ama Windows 7 beş para etmez gereksiz bir işletim sistemi, ne sorunu biter ne başka bir şeyi.
Tamam eskimiştir, ömrünü tamamlamıştır, günümüzde yetersizdir falan ama kesinlikle sorunlu değildir.
Bunu Windows 10 üzerinden yazıyorsun.
Zaten Windows 7 veya XP kullanıyorum dememiş. Nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ki. :)
 
Tamam eskimiştir, ömrünü tamamlamıştır, günümüzde yetersizdir falan ama kesinlikle sorunlu değildir.

Zaten ben Windows 7 veya XP kullanıyorum dememiş. Nasıl okuyorsunuz anlamıyorum

1 milyon kere Windows 7 kurmuşumdur hepsinde sorun yaşadım, hatta mavi ekran rekorum bile var 1 saat içinde 89 kez mavi ekran yemiştim.
 
1 milyon kere Windows 7 kurmuşumdur, hepsinde sorun yaşadım. Hatta mavi ekran rekorum bile var, 1 saat içinde 89 kez mavi ekran yemiştim.
Siz yaşamışsınız, suçu Windows 7'e atmayın lütfen. Aynı şeyi Windows 10 kullananlar da yapıyor.

Suçu hemen işletim sistemine atmayın.
 

Geri
Yukarı