Bu devirde kavga etmek ne kadar mantıklı?

Evet sorum açık ve net. Öncelikle şunu diyeyim, kavgayı seven bir insan değilim fakat gerektiği yerde de savunan biriyim. Sizce bu devirde kavga etmek ne kadar mantıklı

Örneğin;
Ana mevzusu olur. Çıkışta döversin çocuğu, çocuk ertesi gün gelir çıkışa 10 kişi ile olay büyür veya teke tek çıkacaksındır. Onda bıçak falan vardır sende hiçirşey yoktur. Siz nasıl halledersiniz böyle durumları mesela? Ana mevzusu olur çocukta bıçak vardır arkası sağlamdır onlarda da bıçak sopa vs. vardır mesela. Siz o kavgaya girer misiniz?
erkekliğin %90'ı kaçmaktır düşüncesini benimserdim o an 😅 tabikide girmem pisi pisine tahtalıköye gitmek istemeyiz 😂
 
Kavga konusunda hemen bıçak giriyor araya, kaç sayfa oldu bıçak konusu var. Bu kadar aciz işte gençlerimiz, maço gözükmek için bir çakı alıyorlar orada burada paylaşıyorlar. Kendim de tanık oldum, 13-14 yaşında dangalak, dershaneye muşta getirmiş şov yapıyor. Bu ilgi toplamak için delici alet taşıyanlar ile başa çıkılabiliyor en azından, bir de korkusu olmayan psikopat herifler var. Irkçılığa döndürmeyeceğim konuyu ama siz kim olduklarını biliyorsunuz, masum, bir suçu olmayan insanların hayatlarına mâl oluyorlar. Yaşıtlarımdan, ergenlerden, gençlerden utanıyorum artık.
 
Açın hakaret davanızı, mahkeme avukat uğraşsın. Siz niye uğraşıyorsunuz hocam Allah Aşkına? Tazminat da alabiliyorsanız bal kaymak olur, annenizi bir yemeğe çıkarır, güzel bir hediye alır mutlu edersiniz. Anneniz de değer verdiğinizi gerçekten hissetmiş olur.
 
Vallahi güzel güzel mesajlar yazmışsınız sadece meraktan sorduğum bir konuydu hepsini okudum hepinize teşekkür ediyorum. Yani daha yazacak var ise diğer konuyu gören kişiler de bilgilenir en azından şimdiden yazan herkese tekrar teşekkürler.
 

Geri
Yukarı