Bu devirde PS3 alınır mı?

Arkadaş konsol optimizasyonu ile tanışmamış ondan oyle diyor.
PS4'te kötü zaten. Ragnarok'u yarıda bıraktım 30 FPS dayanamadığım için PC'ye gelince oynayacağım.
Konsollarda bildiğim kadarıyla 30 FPS'in daha yumuşak olması için bazı ayarlar yapılıyor ki nitekim bu ayarlar bilgisayarda da yapılabilir. İşte motion blur, pre rendered frames, low latency mode falan filan. Bir de uzaktan oynandığı için daha yumuşak geliyor olabilir oyun. Konsol çok kullanmadığım için bilmiyorum.

Arkadaş konsol optimizasyonu ile tanışmamış ondan oyle diyor.

Hocam elimden her türlü konsol geçti PS3'te sayısız oyun bitirdim GoW 3 The Last of Us hepsini oynadım ama zamanında güzeldi yani şu devrin teknolojisini tattıktan sonra piksel piksel Anadolu gibi geliyor bana. Ama tabii daha önce hiç deneyimlenmediyse zevk verir.

Hocam elimden her türlü konsol geçti PS3'te sayısız oyun bitirdim GoW 3 The Last of Us hepsini oynadım ama zamanında güzeldi yani şu devrin teknolojisini tattıktan sonra piksel piksel Anadolu gibi geliyor bana. Ama tabii daha önce hiç deneyimlenmediyse zevk verir.

Aynı şekilde ben de. Şu an PS3'ü açınca oynamam şahsen ama hiç oynamamış biri için PS3 bir nimet, orijinal oynayacağım derse CD'ler 30 40TL, crackleyeceğim derse 100TL'ye 10 oyun şansı var.

Bir ilan zaten Fat kasa artık menüde kasa kasa ilerler ve 500GB. Yanındaki oyunlarda masallah süper marioya laf yapan birine göre gayet yeni ya :d.
Diğer cihazda 500GB ve 4750TL yani bu arkadaş PS Store'daki indirimlerden çok yararlanmayacak hafızası az olduğu için CD tercih edecek ve CD PS4 CD fiyatları biraz üzücü.
Son attığınız ilanı internette bulamadım bile.
Ps4 lerin hafızası arttırılabiliyor. Menüde kasması Ps3 almaktan iyidir ayrıca oynayabileceğiniz oyunlar yanında verilenlerle kısıtlı değil.

Ama tabi hayatınızda Ps4 veya Xbox One S görmediyseniz alınabilir.

Ps4 lerin hafızası arttırılabiliyor. Menüde kasması Ps3 almaktan iyidir ayrıca oynayabileceğiniz oyunlar yanında verilenlerle kısıtlı değil.

Ama tabi hayatınızda Ps4 veya Xbox One S görmediyseniz alınabilir.
Hafızasıyla fiyat artıcak ya hani onu diyoruz.

Hafızasıyla fiyat artıcak ya hani onu diyoruz.
Tamam hocam ben daha bir şey yazmıcam tek bilen sizsiniz.

Hocam bir şeyler oynamak istiyosanız ve bütçeniz de PS4'e ya da iyi bir PC'ye yetmiyorsa alınabilir. Fat kasa almayın. Geçen yıl bir blog hazırlamıştım yakın zamanda güncellemeyi düşünüyorum isterseniz bakabilirsiniz. Linki: 2022 de Ps3 Alınır Mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı