Bu devirde PS3 alınır mı?

Siel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PlayStation 3 almayı düşünüyorum. Bilgisayar oyunlarını yazın toplayacağım o yüzden bilgisayarda oynayacağım oyunların yanı sıra diğer oyunları da oynamak istiyorum alırsam zaten kırık alacağım ya da alıp kırdıracağım çünkü oyunlar şu sıralar bayağı pahalı. RDR 2, God of War gibi oyunlar en az 20$ ve bu da bana pahalı geliyor alabildiğim oyunları PC'de alacağım alamadıklarımı ise konsola indirip oynamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 nasıl RDR2 açsın hocam? PS3 sadece nostalji için GOW1,2,3 oyunları için falan alınabilir.
PS4 Slim 1TB 2.el bakın genel olarak tek kol 7K civarında satılıyor.

RDR2 (PS4, PS5, PC)

Arkadaşlar PlayStation 3 almayı düşünüyorum. Bilgisayar oyunlarını yazın toplayacağım o yüzden bilgisayarda oynayacağım oyunların yanı sıra diğer oyunları da oynamak istiyorum alırsam zaten kırık alacağım ya da alıp kırdıracağım çünkü oyunlar şu sıralar bayağı pahalı. RDR 2, God of War gibi oyunlar en az 20$ ve bu da bana pahalı geliyor alabildiğim oyunları PC'de alacağım alamadıklarımı ise konsola indirip oynamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

PS3 de GoW 3 ve RDR 1 var en son. Onun dışında eski oyunlar için alınabilir hala bazı oyunlar Online da oynanabiliyor.

Mantıklı bence PC'nin yanına PS. PS3 alacaksan çok yüksek beklentin olmasın eski oyunlar sonuçta bende var PS3 benim gibi grafiğe önem vermiyorsan alabilirsin. Hatta bütçeyi az daha yükseltip Xbox One S alabilirsin son çıkan oyunlsrıda oynarsın.

Mantıklı bence PC'nin yanına PS. PS3 alacaksan çok yüksek beklentin olmasın eski oyunlar sonuçta bende var PS3 benim gibi grafiğe önem vermiyorsan alabilirsin. Hatta bütçeyi az daha yükseltip Xbox One S alabilirsin son çıkan oyunlsrıda oynarsın.
One s yerine 2.elden series s alinir. Yada ps4 yerine.

PS3'te yeni nesil oyunları oynamayı beklemeyin, nostalji için alınabilir sadece.
2. el PS4 Slim bakın.

Eğer nostalji ve exclusive oyunları oynayacaksan PS3 cennet gibi. Çipsiz bir cihaz alıp internetten bakarak kendin HFW kurabilirsin ve her türlü oyunu eğer Türkçe yaması varsa yamalayıp yükleyip oynayabilirsin. PS1 ve PS2 oyunlarını da eğer Türkçe yaması varsa yamalayıp oynayabilirsin. PS3 Exclusive'lerinde Türkçe dil destekli ve efsane olan oyunlar var TLOU ve Uncharted serisi gibi. Eğer uğraşırım diyorsan alınabilecek bir cihaz.

PS3'te yeni nesil oyunları oynamayı beklemeyin, nostalji için alınabilir sadece.
2. el PS4 Slim bakın.
Hocam amacım eski oyunları ve uncharted gibi PS özel oyunlari oynamak onun haricinde zaten güncel oyunları yazın PC toplamayi düşünüyorum o zaman oynarım PS 3 alıp kırdırmak daha mantıklı geliyor yada kırık almak çünkü bir oyuna o kadae para vermek biraz saçma yorumlarınız için teşekkürler

Hocam amacım eski oyunları ve Uncharted gibi PS özel oyunlari oynamak onun haricinde zaten güncel oyunları yazın PC toplamayi düşünüyorum o zaman oynarım PS 3 alıp kırdırmak daha mantıklı geliyor ya da kırık almak çünkü bir oyuna o kadae para vermek biraz saçma yorumlarınız için teşekkürler

Eğer eski exclusive oyunları oynayacaksanız mantıklı. Zaten kırık olmayan PS3 sayısı kırıklardan daha azdır :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı