Bu netler LGS 2021 için yeterli mi?

Speshy

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
158
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar. LGS'ye hazırlanıyorum. Denemelerde Türkçeyi full 18-20, feni 16-19 arası yapıyorum. Matematik için tüm formülleri çıkartıp ezberlemem gerekiyor. Bazı sıkıntılardan dolayı yeterince çalışamadım matematiğe. Ara dersler genellikle full oluyor. Ortalamam 94 6-7-8. sınıf olmak üzere.

Sizce iyi bir lise için yeterli olur mu? Eskişehir'de oturuyorum.

Matematik kötü değil fakat konu eksiğim çok fazla. Önceden girmiş bilgili kişiler cevaplar ise sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavın zorluğuna göre değişiyor hiç 10 altı almadım sınav notum 94.

Sınav notun hiç önemli değil 80 ortalamalı arkadaşlarımın 98 ortalamalı kişileri geçtiğini hatırlıyorum bu süreçte senin için en önemli olan konu eksiğini aza indirmek ve olabildiğince deneme çözmek. :) kolay gelsin.
 
Seni vuracak yer en çok matematik olacak. Diğerlerini ne kadar iyi yaparsan yap matematikte patlarsan gider. Geçen sene girmiştim. Fen bilgisini çözerken zaten boşuna bu kadar çalışmışım fene diyeceksin. Şayet geçen seneki sorular aşırı basitti. Yine de tamamen salma feni. Denemelerde fende 10 net civarı yapan arkadaşım bile 16 net yapmıştı. Matematiğe daha çok odaklanmanız gerekiyor. Türkçe'de paragraf olacak zaten sanırım. 1-2 tane kıl soru olur Türkçe'de.
Başarılar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı