Bu Saatten Sonra League Of Legends'e Başlanır mı ?

Ben bronz ligden çıkamadım bir türlü sürekli feeder geldiği için, altın ve platin arkadaşlarımla normal oyun atarken çok daha zevk alıyorum. Platinde beni çok zorluyorlar ama daha zevkli oluyor oyun. Geliştirebiliyorsun kendini yeni şeyler öğrenebiliyor insan. Ayrıca üst liglerde muhabbet de daha düzeyli.

Merhaba. Oyun oldukça güzel. Takım oyununa dayanan bir oyun. Oyunda oldukça fazla küfür eden, yanlış hareketlerde bulunan oyuncular var. Bu saatten sonra başlanırmı dersek başlanır. Ben 4 senedir oynuyorum. Gecikmeden başla bence, 135 Tane şampiyonu tamamlaman ve rünlerinide yapman gerek.

Aslında bronze veya silver'dan çıkamamak sana da bağlı. Tamam hep mi feeder gelir dersin de, bazen sende feedlersin. Bazı oyunlar kötü oynayabilir insanlar. Sen olabildiğince bir koridor seçip (mümkünse alt koridor olmasın), o koridorda gelişmeye bakmalısın. Warding diye bir olay var bronze ve silver elosunun hiç kullanmadığı. Minimap'e her 3 5 saniyede bakıyor olman lazım. En büyük düşük elo hatalarından ikisi, warding yapmama ve haritayı minimapten kontrol etmeme. Böyle olunca gank yiyorlar ölüp sövüyorlar. Çok normal. Bu saatten sonra başlayacaksan bunlara önem göster.

Oyun, oynanış açısından ve grafik açısından gayet güzel ancak topluluğun davranışları insanı yıldırıyor. Sağlık açısından bakarsak başlamaman daha faydalı olur.

Oyuna küfür nedeniyle başlamaktan çekinenler her maçın başında küfür edeni susturacağını söyleyip işaretler yoluyla iletişim kuracağını söylesinler. Küfür eden olmayınca yenildiğin zaman bile rekabet olunca eğleniyorsun. Platin ve üstünde öyle tiplere nadir rastlıyorsun zaten. Altında da çok olmasada var.

İstanbul Teknik Üniversitesinde Doçent olarak görev alan kuzenim 7-8 ay önce başladı oyuna günde ortalama 5-6 saat oynuyor ve şuanda gold 5.

Hiçbir şey için geç değil.

AB-Batı sunucusunda başlayabilirsin.

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu saatten sonra başlasam yabancılık çeker miyim? Oyunun ortamı nasıl oynamaya değer mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada ilk defa oynayacağım.
TR sunucusunda oynama. Her maç bir kişiyi rapor ediyorum. Yani o kişi, küfürlü konuşuyorsa, takımıyla uyumsuzluk sorunu çekiyorsa, Allah'a, kitaba, peygamere, anaya bacıya ve aklına gelemeyecek türlü türlü değerlere küfür ediyorsa, o kişi raporluk kişidir. Ve bu bahsettiğim özelliklerden en az biri TR'nin %99 unda bulunuyor. AB Batı güzeldir dedikleri gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı