Bu Saatten Sonra League Of Legends'e Başlanır mı ?

Artık o kadar kötü bir durum haline geldi ki. En ufak çocukların ağzında bile Lol kelimesi duymak sinirimi bozuyor. Oyunu bilmiyorlar ve boş yorumlar yapıyorlar genellikle bu kişiler. Nasıl söyleyim LOL' yerine DOTA 2yi öneririm. Tabi bunun içinde biraz güzel bir bilgisayarın olması gerekiyor. Yok ben LOL oynıcam diyorsan. "Koşa koşa gidip kuleye kafa atan kişileri görmeye alışık ol :D"

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu saatten sonra başlasam yabancılık çeker miyim? Oyunun ortamı nasıl oynamaya değer mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada ilk defa oynayacağım.
Ben 4 sezondur West de oynuyorum. Kafam acayip rahat. Tr sunucusunun ortamıdna dolayı geçtim. İngilizceni de geliştirirsin. West de elo daha yüksek. Yani oyuncuların seviyesi Tr den bir tık daha iyi.

Valla hocam kendimi bildim bileli böyle oyunlara hiç heves etmedim.Metin2, cs 1.6, Knıght, Lol vs..Nedense ilgimi çekmiyor.Knıght'ta mıydı Metin 2'demiydi köpeklerin otladığını gördüğümden bu yana ne oyun videolarını izledim ne de oynanış rehberlerine baktım.Ama aksiyon oyunları daima ilgimi çekmiştir.Hem grafik olarak hemde hikaye ve başrol olarak. Call Of Duty'yi 4. serisine kadar öneriyorum.4ten sonra uzaylılar flan baya cıvıdı senaryolar değişti.Battfield'ı kesinlikle öneriririm.(1-2-3-4,Hardline). Ve en efsane oyun olan Sniper ghost warriror..Birincisi pek sarmadı ama 2'de muazzam grafik ve hikaye mevcut.2 gün sonra çıkacak olan Snıper Ghost Warrior 3'ü işin içine katmıyorum bile.Grafik,hikaye ve yeni eklentiler gerçekten cezbedici.yeni silahlar,Drone'lar flan...

Ben 2013 yılında başlamıştım. Ortam gayet güzeldi, birbirine söven bu kadar beyin yoksunu arkadaş yoktu en azından.Ama ne olduysa 1.5-2 sene önce oldu sanırım. Bence şuan çok daha iyi alternatifler var ( HOTS, DOTA... ). Ama eğer gerçekten sinirlerine hakim olabiliyorsan başlamaman için bir sebep yok.

Oyunu çoluk çocuk yüzünden oynayamıyoruz diyenler genelde kötü oyunculardır. (Plat veya altı) Bu liglerin üstü zaten çocuk bile olsa yetenekli akıllı ve saygılı oluyor. Kendinizi kötü oyuncuların arasından çıkarana kadar kendi kafanızda bir ekip kurup oynarsanız daha iyi olur. Yabancı serverda oynayın diyenlere de kulak asmayın orda da düşük liglerde aşırı fazla troll ve tr serverı bozdu diyen çocuklar dolu. Ne olursa olsun kendinizde arayın sorunu. Diğer bir önerim de bu oyunda iyi olmak zaman harcamak gerektiriyor. Eğer bir işte iyi olana kadar uğraşmayı kafanıza takan biriyseniz oyuna vaktinizi harcamayıp başka yararlı ve sizi geliştiren hobilere yönelin.

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu saatten sonra başlasam yabancılık çeker miyim? Oyunun ortamı nasıl oynamaya değer mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada ilk defa oynayacağım.

Merhaba;

Bu oyun MMORPG tarzı bir oyun değildir. MOBA diye geçen stratejik bir oyundur. Dolayısıyla oyunda yabancılık çekmezsiniz. Sadece oyunu, eşyaları ve sistemini oynayarak öğreneceksiniz. Bir Metin2 - Knight Online olsa çekebilirdiniz. Çünkü herkes yüksek seviyede ve kolay kolay oralara yükselemezsiniz. Burası farklı bilek ve zeka ile dönen bir oyundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı