Bu sene kim şampiyon olur?

Anket olsa çok daha iyi olurdu. Yoksa göründüğü gibi dalga geçmeler falan filan maalesef oluyor. Sizce deniyorsa bunlar olmamalı.
Şu an bir şey söylemek doğru olmaz. Beşiktaş çok güzel oynadı Karagümrük'e karşı. Galatasaray'ın kadrosu oturursa fazla söze gerek olacağını sanmıyorum fakat bu düzenle şu anlık zor. Fenerbahçe Adana maçında çok güzel oynasa bile Adana savunmanın arasına çok rahat top attı fakat neredeyse hepsi başarısızdı. Trabzonspor geçen seneki gibi olmasa bile hala iyiler. Antalyaspor çok iyi oynuyor, 5 tane yediler diye dalga geçilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Antalyaspor ise böyle devam ederse ilk 4 görürse bile şaşırmam.
Not: Galatasaray ve Antalyaspor'u destekliyorum.
 
Fenerbahçe Avrupa'ya gidiyor. Ama çok derin bir kadrosu var bu sıkıntıda çıkartabilir. Galatasaray böyle giderse çok olmadan Fatih terime merhaba der. Trabzon'un olma ihtimalı neredeyse yok. Beşiktaş güzel bir kadrosu var yerli kuralını aşarsa en büyük favorim Beşiktaş ama Fenerbahçe'nin kadrosuda iyi.
 
Hocam Galatasaray uyum sorununu çözerse şampiyonluk için iyi bir aday olabilir onun dışında Beşiktaş çok hızlı bir futbol oynuyor ileri hatları güzel ama şu anlık oynadığı futbol ile Fenerbahçe gibi gözüküyor.
 
Abi herkes fenere sallıyor ama şöyle bir bakıyorum en kötü berabere kalıyor ama hiç maç kaybetmiyor. Fetönün fenere uzanan ellerini kırdık hamdolsun.

Çok iyi gidiyor çoğu maçı kazanıyor.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 21
BJK ile FB liderlikte kapışır GS ilk ona bile giremez. TS için de bu sene felaket kötü geçecek gibi duruyor. Bol şikeli maçlar oynanacak.
 

Geri
Yukarı