Bu yeni nesil neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkalarının düşüncelerini inançlarını ne için inanıp inanmadıklarını sorgulamak size mi düştü 🙂.

Z kusağı ateist olup hawli oldular ama kız/erkek düşmedi sad aga sad.

{Kesin ban yiyeceğim ama çok yazasım geld}

Sana şükür et diyenlerin, senin paranla keyif yapması neden karl Marx'in sözünü paylaşmam kadar sana dokunmadı?

Ne alaka şimdi siyaset🤩 bakın inanmamız veya inanmanız umrumda değil kendi tercihin ama benim inancıma Afyon demeniz hiç hoş değil çok seviyesiz bir cümle belirtmek isterim.

Bazıları artık çok olmaya başladı havalı olmak için çırpınıyorlar adamla kavga ettim diyor kuranın şu şu ayetinde kesin asın var adama aldım ayeti gönderdim baktı bunda öyle bir şey yok başka ayet söyledi onda da yok kılıf bulmaya çalışıyor sürekli bu Facebook ateist gruplarından araştırmadan kopyala yapıştır yapıyorlar çok gıcık bu havalı olduğunu sanıp ateist olup dinlere küfür edenler.

Bazıları artık çok olmaya başladı havalı olmak için çırpınıyorlar adamla kavga ettim diyor kuranın şu şu ayetinde kesin asın var adama aldım ayeti gönderdim baktı bunda öyle bir şey yok başka ayet söyledi onda da yok kılıf bulmaya çalışıyor sürekli bu Facebook ateist gruplarından araştırmadan kopyala yapıştır yapıyorlar çok gıcık bu havalı olduğunu sanıp ateist olup dinlere küfür edenler.

Burda'da çok var gerçekten sinirlerim bozuluyor Recep abi gibi araştırıp ateist olana kimsenin lafı olamaz ama böyle her yere saldıran Afyon falan diyen insanları görünce midem bulanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı