Bu zamanda sistem alınır mı?

Ama o zamanlar alım gücü çok düşüktü.
O zamanlar alım gücü düşüktü derken? Siz kolayca hem de taksitsiz olarak Core i9-10900K'yı bırak Ryzen 9 3950X işlemcili ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti Advanced ekran kartlı üst düzey bir sistemi alabiliyor musunuz? Alım gücünü giriş seviyesi sistem toplayarak anlayamazsınız.

Alım gücünü cebinizdeki 4 TL ile 4 sene önce kaç litre su kaç gram ekmek, 4 sene sonra cebinizdeki aynı 4 TL ile kaç litre su kaç gram ekmek alabildiğinizle hesaplayabilirsiniz. :)

Donanım arşivinin şu ana kadar neredeyse hiç şikayeti olmadı kullanıcılarının. Eminim yine iyi bir iş çıkaracaktır. Bir de Vatan Bilgisayar'daki hazır sistemleri ve İtopya'daki hazır sistemleri incelemenizi tavsiye ederim.
Onlara sinerjiye vs. baktım en uygunu bura. Anakartı güzel işlemcinin yanında sağlam soğutucu var ve istersem SSD almak zorunda değilim. O yüzden çok avantajlı geldi bana. Teknobiyotik yeni sistem çıkarttı 1660 Super ve Ryzen 3 3100 var o da fena değil gibi. Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik

Onlara sinerjiye vs. baktım en uygunu bura. Anakartı güzel işlemcinin yanında sağlam soğutucu var ve istersem SSD almak zorunda değilim. O yüzden çok avantajlı geldi bana. Teknobiyotik yeni sistem çıkarttı 1660 Super ve Ryzen 3 3100 var o da fena değil gibi. Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik

Ryzen 3 3100'ü bence 1660'ın yanında fazla iyi kalmaz. Bana göre tabii.

Arkadaşlar 6 yıldır laptop kullanıyorum. Hem laptopum eskidi hem de artık şöyle güzel bir sistem dizmek istiyorum. Sorum şu. Sistem almak için yanlış bir zaman mı yoksa geçen sene yaşadığımız gibi bekledikçe fiyatlar daha da artacak ve toplamadığıma pişman olacak mıyım?
Sistem şu: Aquarius 5AN – Game Garaj
Özelleştirmeler olarak:
İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm af.
Anakart: ASUS B450M-Dragon 3466MHz (OC)
Ekran kartı: INNO3D GeForce GTX1660 Super.
Bellek: Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 16CL.
M.2 SSD: Crucail P1 500 GB 1900/950 Mbps.
PSU: Game garaj 550Watt 80+ bronz.
Kasa fena gözükmüyor ve 4 fanı var. Ayrıca işlemcinin yanında Wraith Prism işlemci soğutucu da geliyor.

Aynı sistemi ben de YKS sınavından hemen sonra alacağım. Yaklaşık 2-3 aydır bu sistemi takip ediyorum. Adamlar dolar yükselince fiyatı anında yükseltiyorlar ancak dolar düşünce belli bir süre sonra düşürüyorlar. Dolar bu seviyelerdeyken sistemin fiyatı 4.200 TL diye hatırlıyorum. Tavsiyem dolar az biraz düşmüşken biraz daha beklemen. İllaki sistemin fiyatını düşürecekler.
Bu arada fark ettinmi bilmiyorum ama anakart stokta yok. Fiyat bir tık daha artabilir.
Stokta olmayan anakart dahil olan fiyatı yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı