Bu Zamandan Sonra Ps3 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Berk Alp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 10.832
Alakasız yerlerden yazmışsın Xbox one ı ben yazmadım zaten.
Ben diyorum ki 2006 dan kalma bir cihazı alıp nerden baksan 500-600 lira oyuna para verilecek yılda.
Peki neden PS4 varken PS3 alınsın zaten orjinal oyun alacaksa arada ki fiyat farkı kapanacak zaten daha uzun kullanacak PS4 ü mantıklı değil bir daha düşün şimdi Ps3 alıp orjinal oynamak.
Ps4'ün aksesuarları daha yeni yeni çıkmaya başladı. Ayrıca oyunlarının fiyatları da 250-300 Tl değişiyor. (aral) Oyunlarıyla birlikte alınca zaten 2-3 ps4 almış gibi oluyorsun. Yanlışmıyım ? ;)

Sarı ışık hatası lens ile alakalı bir durum değildir. Makineler şansa göre sarı ışık verebilir. Tamir ediliyor fakat verimli değil. En çok FAT 60GB(ilk seriler) makinelerde görülür. Fakat slimlerde de olabilir. Mesela bende FAT 80 GB var. Sadece COD MW2'yi oyun içi 50 gün oynamıştım. Yani makina gece gündüz çalıştı. 5 senedir bir sıkıntı yaşamadım. Sağlam çıktı. Elimde 11 tane oyun var. İlgilenirsen bende satabilirim. Bana herhangi sıkıntı çıkarmadı makina.

@Coovahkon
Daha önce hiç bir ps3 ün ya da xbox un oldumu? Çünkü konsolun olsa böyle bir düşünme yapısına sahip olmazsın.
Aynen konsol rahatlıktır. Xbox'ın kontrollerine ben alışamadığım için bana saçma geliyor da olabilir. Ama yine de sony her kendine özel oyununda örnek (last of us, uncharted) türkçe dublaj olmasa bile en azından Türkçe altyazı özelliklerini birlikte veriyor. Pc'de ise hep korsan hep korsan.

Steam diye birş ey var olduğunu biliyorum. Ama Allah aşkına gamerlardan, youtuberlardan başka kim Steam'den oyun alıyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı