Bu Zamandan Sonra Ps3 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Berk Alp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 10.848
150-200 liraya bulunuyor oyunlar.
Neyse pc ya da ps3 alması daha iyi gibi duruyor arkadaşın 2 sene kullanacaksa.
Pc yi bütçesi az diye söyledim, PS3 alıp oyuna para verecek o kadar.
PS3 alsın giderken satar.Ama yinede uzun vadede PS4 daha karlı olacak tartışma uzar gider böyle kalalım.

Kesinlikle öyle. Konsolu konsol yapan bence online ortamı. Benim şuan oradan tanıştığım en az 15 arkadaşım var. 2-3 tanesiyle aktif şekilde görüşüyoruz. PS bence bilgisayardan daha iyi online oyun konusunda. Birde kafan rahat oluyor. Blu-rayi takıyorsun ve oyun açılıyor. Yükleme derdi yok, çalışır mı çalışmaz mı derdi, kasar mı derdi yok. Rahat bence. Ben bilgisayar topladım, hata aptığımı düşünüyorum. Keşke PS4 alsaydım.

Sakın playstation store'dan paralı alışveriş yapma oyunu indirene kadar canın çıkıyor. Benim gibi hatalar yapma. :D

150-200 liraya bulunuyor oyunlar.
Neyse pc ya da ps3 alması daha iyi gibi duruyor arkadaşın 2 sene kullanacaksa.
Pc yi bütçesi az diye söyledim, PS3 alıp oyuna para verecek o kadar.
PS3 alsın giderken satar.Ama yinede uzun vadede PS4 daha karlı olacak tartışma uzar gider böyle kalalım.

150-200 lira olduğunu nereden çıkardınız. PS 4 oyunları bile 90-145 arası değişiyor. Kaldıki PC fiyatlarıda aşağı yukarı böyle. Üstüne üstlük PS'te kardeşlik yapıp yarı fiyatına oyun alma şansınız da var.

150-200 lira olduğunu nereden çıkardınız. PS 4 oyunları bile 90-145 arası değişiyor. Kaldıki PC fiyatlarıda aşağı yukarı böyle. Üstüne üstlük PS'te kardeşlik yapıp yarı fiyatına oyun alma şansınız da var.
Bir de ps4'te online oynamak için yıllık olarak 100 TL store'a yatırman lazım. Ps3'te öyle bir sorunun yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı