Büyük GTA teorisi

San Andreas küçük neslin tek aklında kalan internet kafe de oynadığı bir oyundur. Onun dışında Türkiye de sadece San Andreas oynanıp bilindiği için herkeste böyle kalmıştır. Oyunun hikayesi falan da o kadar iyi değildir.
Ortamı çok güzel, arabalar çok güzel bir de şehir insanların ezberinde. Çok sevilen en güzel oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teori olması için daha fazla veri gerekiyor.
GTA 97, 98 ve 100'de de aynı benzerlikler görürseniz teori başlığı atabilirsiniz. :)

Bilimsel deneyler yapmıyoruz; ya da evreni kurtarmıyoruz, fark ettiğim döngüyü söyledim sadece. Bunu düşünmek için yüzlerce oyuna gerek duymaya gerek yok, ha siz duyuyorsanız bilemem :).

Ortamı çok güzel, arabalar çok güzel bir de şehir insanların ezberinde. Çok sevilen en güzel oyun.

Vallahi San Andreas'ı yüzlerce kez bitirmişimdir eski bilgisayarım ile yeni bilgisayarlarım ile, tek aklımda kalan araba hoplatma görevidir oyunun extra içerikleri, çete olayları dışında hiçbir extrası yoktur.

San Andreas küçük neslin tek aklında kalan internet kafe de oynadığı bir oyundur. Onun dışında Türkiye de sadece San Andreas oynanıp bilindiği için herkeste böyle kalmıştır. Oyunun hikayesi falan da o kadar iyi değildir.

En güzeli bence GTA serisi hakkında çok göreceli bir kavram hocalarım. Kimisi Vice City'nin o uçsuz bucaksız yaşattığı macerayı seviyor kimisi de san Anreas'ın o çete savaşı atmosferini.

Kimisi GTA 4'ün o sertliğini, sadeliğini, karanlığını seviyor kimisi de GTA 5'in özgürlüğünü. O yüzden ne kadar tartışırsanız tartışın bu fikrinizi değiştiremeyeceğinizin kanaatindeyim.
Biliyorum şakasına yazdım zaten diğer büyük teorilerinizde başarılar.
Sağ olun, bir sonraki teori Mario oyunları üstüne olabilir. Veya o tarz oyunlara gelebilir.

Bir şeyin teori olması için sağlam kanıtları olması ve onu çürüten şeylerin olmaması gerek. Böyle teori olmaz, varsayım gibi bir şey olmuş bu. (Ayrıca GTA4 GTA5'ten daha kötü)

Bir şeyin teori olması için sağlam kanıtları olması ve onu çürüten şeylerin olmaması gerek. Böyle teori olmaz, varsayım gibi bir şey olmuş bu. (ayrıca GTA4 GTA 5'ten daha kötü)

Dediğim gibi bilim yapmıyoruz veya evreni kurtarmıyoruz; bilimsel teori falan da değil. Sadece fark ettiğim bir şeyi söyledim, bunu uzatmanın hiçbir anlamı yok :).

Bir hipotez olabilir, varsayım, teori.. Ne derseniz olabilir çünkü resmi bir delile dayanmıyor dediklerim, bilimsel yönü de yok. Dediğim gibi bilimsel makale falan değil bu, tekrara gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı