San Andreas en güzeli.Basitçe bakarsak Rockstar yaptığı her yeni oyunun üzerine koyup devam etmiş teorilik bir şey yok. GTA IV en iyi GTA oyunudur <3
San Andreas en güzeli.Basitçe bakarsak Rockstar yaptığı her yeni oyunun üzerine koyup devam etmiş teorilik bir şey yok. GTA IV en iyi GTA oyunudur <3
San Andreas en güzeli.
Ortamı çok güzel, arabalar çok güzel bir de şehir insanların ezberinde. Çok sevilen en güzel oyun.San Andreas küçük neslin tek aklında kalan internet kafe de oynadığı bir oyundur. Onun dışında Türkiye de sadece San Andreas oynanıp bilindiği için herkeste böyle kalmıştır. Oyunun hikayesi falan da o kadar iyi değildir.
Teori olması için daha fazla veri gerekiyor.
GTA 97, 98 ve 100'de de aynı benzerlikler görürseniz teori başlığı atabilirsiniz.![]()
Ortamı çok güzel, arabalar çok güzel bir de şehir insanların ezberinde. Çok sevilen en güzel oyun.
Biliyorum şakasına yazdım zaten diğer büyük teorilerinizde başarılar.Bilimsel deneyler yapmıyoruz; ya da evreni kurtarmıyoruz, fark ettiğim döngüyü söyledim sadece. Bunu düşünmek için yüzlerce oyuna gerek duymaya gerek yok, ha siz duyuyorsanız bilemem.
Ortamı çok güzel, arabalar çok güzel bir de şehir insanların ezberinde. Çok sevilen en güzel oyun.
San Andreas küçük neslin tek aklında kalan internet kafe de oynadığı bir oyundur. Onun dışında Türkiye de sadece San Andreas oynanıp bilindiği için herkeste böyle kalmıştır. Oyunun hikayesi falan da o kadar iyi değildir.
Sağ olun, bir sonraki teori Mario oyunları üstüne olabilir. Veya o tarz oyunlara gelebilir.Biliyorum şakasına yazdım zaten diğer büyük teorilerinizde başarılar.
Bir şeyin teori olması için sağlam kanıtları olması ve onu çürüten şeylerin olmaması gerek. Böyle teori olmaz, varsayım gibi bir şey olmuş bu. (ayrıca GTA4 GTA 5'ten daha kötü)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.