Cidden bugün küçük yaştakiler hariç bildirimden gidip video izleyen sayısının ciddi bir sayı olduğunu düşünmüyorum. Diğerlerini bilmem ama şahsen ben ne izlemek istersem aratır kendim açarım.Biraz da YouTube'dan dolayı sanırım. YouTube bazı konularda haksızlık yapmış ona. Eski bir canlı yayınında öyle söylemişti. Bildirimler gitmemeye başlamış vs.
@mustaine, o da olabilir. Önemli bir etken çünkü.
Sevr Anlaşması gibi bir anlaşma imzalamaz umarım.Burak oyunda çünkü saçma sapan bir oyun olan FiveM kanalı artık ve yaş kitleside iyice düştü ve cıvıtmaya başladı Burak oyundanın sonu osmanlı imparatorluğu gibi.
Cidden bugün küçük yaştakiler hariç bildirimden gidip video izleyen sayısının ciddi bir sayı olduğunu düşünmüyorum. Diğerlerini bilmem ama şahsen ben ne izlemek istersem aratır kendim açarım.
Minecraft Evi YouTube izlenmese bile pek çok proje de yer almıştı.Sadece o değil, gereksiz oda, Minecraft evi gibi kanallar da unutuldular. Rulinggame çocuklara yönelmişti ve birkaç yıl bayağı iyi gitti. Sıkı takipçileri bu konuya üzülse de onun amacı kazançtı.
Yani hocam benimki tamamı ile bir eski takipçi sitemi. Sürekli izleyenler bile bıraktıysa bir nedeni vardır. Bunu gidip algoritmaya bağlamak mantıksız geliyor bana.O bildirimler ve @Hakan_SS'in de dediği algoritma çok önemli. Onlar olmadan kanalınızın gelişme ihtimali yok maalesef. Aramakla olmuyor öyle sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.