Burnum yamuk ne yapmalıyım?

Bende de burun eğriliği var. Doktor 18 olunca ameliyat ol demişti. 18 oldum ama hala ameliyat olmadım. 3 sebebi var: Bıçak altına yatmak istememem, burun eğriliğinin bana çok zararı olmaması ve burnumdan memnun olmam.

Ya günlük hayatta size sıkıntı çıkarmıyorsa ne gerek var ameliyat olmaya. Burnunuzu beğenmiyorsanız çok kafaya takıyorsanız zaten kendiniz olmak istersiniz. Kimsenin lafıyla üzülmeyin bence. Önce kendi tipine bak deyin geçin.

Gerekli mi bu? Bilmediğimden soruyorum. Kaç sene önce sınıfımdan bir kız yaptırmıştı çünkü.
Yaşın biraz daha ilerlesin kendini olduğun gibi kabullenmeye başlıyorsun. Görünüşünü bilemem ama sağlığına engeli varsa mutlaka cerrahi müdahaleden geç.
Geceleyin uyku zor uyuyorum gibi birşey. Basık alanlarda nefes alamıyorum. Estetik olarak tabii sıkıntısı var ama yapacak bir şey yok. Estetik olsa da olur olmasa da olur yani. Her zaman burnumun sol tarafını tıkanıyor kıkırdak yüzünden.

Bende de burun eğriliği var. Doktor 18 olunca ameliyat ol demişti. 18 oldum ama hala ameliyat olmadım. 3 sebebi var: Bıçak altına yatmak istememem, burun eğriliğinin bana çok zararı olmaması ve burnumdan memnun olmam.
Bende aslında memnunum nefes alabiliyorum tek delikten de olsa. Önceden ameliyat olmadım korku var tabi

Ya günlük hayatta size sıkıntı çıkarmıyorsa ne gerek var ameliyat olmaya. Burnunuzu beğenmiyorsanız çok kafaya takıyorsanız zaten kendiniz olmak istersiniz. Kimsenin lafıyla üzülmeyin bence. Önce kendi tipine bak deyin geçin.
Teşekkür ederim

Geceleyin uyku zor uyuyorum gibi bir şey. Basık alanlarda nefes alamıyorum. Estetik olarak tabii sıkıntısı var ama yapacak bir şey yok. Estetik olsa da olur olmasa da olur yani. Her zaman burnumun sol tarafını tıkanıyor kıkırdak yüzünden.

Hocam böyle bir probleminiz mevcutsa yaptırın.

Zaten insanlar tek delikten nefes alır. ara sıra ise nefes aldığı delik değişir. Sol taraftan nefes almaya çalıştığında tıkanıyorsa büyük sorun var demektir.

Ben 10 defa ameliyat olmama rağmen korkuyorum. Sonuçta burun hassas bir organ.
Ben soldan hiçbir zaman nefes alamadım.

Şimdi sağlık için yaptırsam estetik olarak kıkırdak düzeltirler mi ? Büyük olması sorun değil yamuk olması sorun. Yüzümde asimetrilik çıkıyor.

Benim de burnumda yamukluk var. Bunu estetik açıdan kafaya takıyorsan korkma, kimse kimsenin burnunu dikizlemiyor. Rahat ol. Nefes alma sorunun var ise ameliyat ol tabii. Bende de biraz nefes problemi var ama bıçak altına yatmak istemiyorum. Bir de burnuma o kadar alıştım ki değişirse tipim de çok değişir. Aynada kendime baktığımda yabancılık çekerim.

Burun estetiği olabilirsin ameliyattan korkuyorsan korkulacak pek bir şey yok ameliyat yöntemleri çok gelişti ben yaklaşık 8-9 gün önce oldum ve maşallah sadece 1 hafta geçmesine rağmen morluğum yok sadece burun kısmında ödemim kaldı o da iniyor günden güne burada önemli olan doktoronu iyi seçmek tavsiyem plastik cerrahi yerine kbb doktoru bulmanız çünkü burun kompleks organ kbb ciler daha iyi bilir.

Burun estetiği olabilirsin ameliyattan korkuyorsan korkulacak pek bir şey yok ameliyat yöntemleri çok gelişti ben yaklaşık 8-9 gün önce oldum ve maşallah sadece 1 hafta geçmesine rağmen morluğum yok sadece burun kısmında ödemim kaldı o da iniyor günden güne burada önemli olan doktoronu iyi seçmek tavsiyem plastik cerrahi yerine kbb doktoru bulmanız çünkü burun kompleks organ kbb ciler daha iyi bilir.
Siz sadece estetik ameliyat mı oldunuz? Nasıl geçti süreç? Tampon alınırken zorladı mı? Ameliyat kaç saat sürdü? ve kaç ödediniz?

Burun estetiği olabilirsin ameliyattan korkuyorsan korkulacak pek bir şey yok ben yaklaşık 8-9 gün önce oldum ve maşallah sadece 1 hafta geçmesine rağmen morluğum yok sadece burun kısmında ödemim kaldı o da iniyor günden güne burada önemli olan doktoronu iyi seçmek tavsiyem plastik cerrahi yerine kbb doktoru bulmanız çünkü burun kompleks organ kbb ciler daha iyi bilir.

Hocam bende yaptırmayı düşünüyorum. Suratıma göre çok büyük kalıyor ve kemikli, çok rahatsızım bundan. Merak ediyorum o yüzden. Süreci anlatır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı