C2'de iftira atıldı

• Konuyu başlatan mbhkf0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 126
  • Görüntüleme 136.485
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen konuştun mu
Kanka diyor ki hesabı actığın için sikayet ediyorum sadece seni değil digerlerini de ediyorum felan dedi sonra inandıcı olsun diye başka kişılerin özür maillerini atıyor olay bu konuştuğumuz kisilerle bağlantılı bilmiyorum ben gece 11 de konuştum ertesi gün öglen 11 de seni sikayet ediyorum diyor

Kanka diyor ki hesabı actığın için sikayet ediyorum sadece seni değil digerlerini de ediyorum felan dedi sonra inandıcı olsun diye başka kişılerin özür maillerini atıyor olay bu konuştuğumuz kisilerle bağlantılı bilmiyorum ben gece 11 de konuştum ertesi gün öglen 11 de seni sikayet ediyorum diyor
Kanka herkesi o kişi ediyor ozman konuştuğun kişiler etse şöyle düşün ilk o yazdıgı ve rızası olduğu için şantaj için kullanırdı para vs
Büyük ihtimal etiketlerde aratıp öyle şikayet ediyor

Kanka herkesi o kişi ediyor ozman konuştuğun kişiler etse şöyle düşün ilk o yazdıgı ve rızası olduğu için şantaj için kullanırdı para vs
Aynen bana da başka ihtimal gelmiyor burdan yeter konuşma millet de bıktı bişi olursa yaz ya da özelden kanka

Gelişme oldu mu?
Bir gelişme var mı aynı şeyi bende yaşadım yeni
1 gün kullandım zaten hesabı akşama şikayet olayı oldu
Sonuç ?
Sonuç ? Aynı şeyi bende yaşadım az önce aynı şeyi söyledi bana da
Aynen bana da başka ihtimal gelmiyor burdan yeter konuşma millet de bıktı bişi olursa yaz ya da özelden kanka
Bende aynı şeyi yaşadım az önce

Son düzenleme:
Arkadaşlar 18.5 yaşındayım C2'de profil açtım (bio'su vs. cinsellikle ilgili) yaşıtlarım ilgilensin diye "liseli" etiketi koydum ve birisi bakıp pedofiliden şikayet edildin EGM Online ihbara dedi ve fotoğrafını attı. İşte ayın bilmem kaçında ifadesinin alınması gereklidir yazmış. Bir de gerçekten bu şikayetten bir şey çıkar mı? Pedofili gibi iğrenç bir suç olmaması gibi bir de korku sardı beni cidden bu pedofili suçuna girer mi?
Sonuç veya gelişme var mı
Beni de bundan 2-3 ay önce ihbar ettiğini söylemişti aynı şekilde bir şey olmadı henüz,olacağını da sanmıyorum ama bence paronaya yapmayın.
Sonuç veya gelişme var mı

Arkadaşlar 18.5 yaşındayım C2'de profil açtım (bio'su vs. cinsellikle ilgili) yaşıtlarım ilgilensin diye "liseli" etiketi koydum ve birisi bakıp pedofiliden şikayet edildin EGM Online ihbara dedi ve fotoğrafını attı. İşte ayın bilmem kaçında ifadesinin alınması gereklidir yazmış. Bir de gerçekten bu şikayetten bir şey çıkar mı? Pedofili gibi iğrenç bir suç olmaması gibi bir de korku sardı beni cidden
Son durum ne?

Son düzenleme:
Ne oldu sonuç ne
Dostum aynı kişi bana da mesaj attı. Bio'mda "genç kızlar" ibaresi vardı. Ben 20 yaşındayım amacım yaşıtlarım yazsın olarak yazmıştım. Neyse EGM sayfasına profil, nick ve Bio'yu SS
alarak yüklemiş. Açıklamaya pedofili yazmış. Ben elinde hiçbir kanıt olmadığını ve bu ibarenin pedofili ile ilgili olamadığını kendine yazdım. Kendi mailininden ekran görüntüleri attı. Sikayet ettiği kişilerden gelen özür mailleri vs. şikayetteki mail adresi ile bana attığı mail adresi eslesiyordu. Ya sağlam bir trol ya da ciddi ciddi şikayet ediyor. Hayırlısı artık. Senin olaydan bir sonuç çıktı mı?
@Blm22 kanka senin olay ne oldu? Merve mi şikayet edenin ismi
Ne oldu sonuç
Beni de bundan 2-3 ay önce ihbar ettiğini söylemişti aynı şekilde bir şey olmadı henüz,olacağını da sanmıyorum ama bence paronaya yapmayın.
Kanka bişey çıktı mı senin mevzudan sonuç ne oldu

Hocam bir gelişme oldu mu bugün benim de başıma geldi aynı durum. Bir şey yapmamış olmama rağmen biraz rahatsız oldum.

21 yaşı bilmem de 18 yaşına gelen liseliler var tabii ki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı