bunu pedofiliyle ne alakası var peki söyler misin bu birilerinş mi taciz ettim ya da 18 yas altında biriyle mi konuştım demek oluyor bunlar sadece story hanımefendi kimseye bir saldırganlık yokSen hesaba hikayeler atmaya devam ettin.
bunu pedofiliyle ne alakası var peki söyler misin bu birilerinş mi taciz ettim ya da 18 yas altında biriyle mi konuştım demek oluyor bunlar sadece story hanımefendi kimseye bir saldırganlık yokSen hesaba hikayeler atmaya devam ettin.
Ben sana 15 yaş olayını sorduğumda hayır demedin. Bu arkadaş hesabı kapatıp gitseydi,gerçekten vermeyecektim karakola lakin sapkınlık devam ettiği için bu yolu kullandımbunu pedofiliyle ne alakası var peki söyler misin bu birilerinş mi taciz ettim ya da 18 yas altında biriyle mi konuştım demek oluyor bunlar sadece story hanımefendi kimseye bir saldırganlık yok
Sen hesaba hikayeler atmaya devam ettin.
Çoğu insanlar seni mahkemede kurtarıp, güvenlik soruşturmanı savunmaya devam eder.
Ben şunu biliyorum; haksız çıkmadım hiç.Siz hala şunu anlamıyorsunuz elinizde herhangi bir kanıt olmadan hatta gerçeklik bile olmadan yalan beyanda bulununca ben kesin suçlı bulunacağım diye düşünüyorsunuz
Yalan beyan diye lanse ettiği olayı karakol kabul ediyorSiz hala şunu anlamıyorsunuz elinizde herhangi bir kanıt olmadan hatta gerçeklik bile olmadan yalan beyanda bulununca ben kesin suçlı bulunacağım diye düşünüyorsunuz
konunuz değişiyor dava ettiğiniz şey sapkınlık değil ki kaldıki öyle bile olsa taciz ya da sapıklık yok ortada ama siz pedofili olmakla suçluyorsunuz hesabın açık kalmasının hikaye atmamın hala pedofili olmamla bağlantısı yokBen sana 15 yaş olayını sorduğumda hayır demedin. Bu arkadaş hesabı kapatıp gitseydi,gerçekten vermeyecektim karakola lakin sapkınlık devam ettiği için bu yolu kullandım
her şeyin bir ilki vardır ben de şunu biliyorum 15 yasında biriyle müstehcen konuşmam yom ortada reddettiğim konuşmam hatta sizin bunu kabul etmeniz hepside duruyorBen şunu biliyorum; haksız çıkmadım hiç.
Yalan beyan diye lanse ettiği olayı karakol kabul ediyor
Tekrar açıklıyorum. Ben seni pedofiliden ilk şikayet ettim. Fakat sen eğer uygulamayı kapatıp gitseydin, ben karakola kadar kendimi yormayacaktım.konunuz değişiyor dava ettiğiniz şey sapkınlık değil ki kaldıki öyle bile olsa taciz ya da sapıklık yok ortada ama siz pedofili olmakla suçluyorsunuz hesabın açık kalmasının hikaye atmamın hala pedofili olmamla bağlantısı yok
Bunu cinsel profil üzerinden yapmak suç fakat sen bilirsinkonunuz değişiyor dava ettiğiniz şey sapkınlık değil ki kaldıki öyle bile olsa taciz ya da sapıklık yok ortada ama siz pedofili olmakla suçluyorsunuz hesabın açık kalmasının hikaye atmamın hala pedofili olmamla bağlantısı yok
her şeyin bir ilki vardır ben de şunu biliyorum 15 yasında biriyle müstehcen konuşmam yom ortada reddettiğim konuşmam hatta sizin bunu kabul etmeniz hepside duruyor
Tekrar açıklıyorum. Ben seni pedofiliden ilk şikayet ettim. Fakat sen eğer uygulamayı kapatıp gitseydin, ben karakola kadar kendimi yormayacaktım.
Bunu cinsel profil üzerinden yapmak suç fakat sen bilirsin.
Senden farkları yoktusiz hala Osmanlı dönemindeki kadı gibi zannediyorsunuz kadıya söylerim çağırır dinler vicdanına göre hareket eder evet o zaman bir şekilde yalan dolanla vicdana oynardınız ama şu an hukık sistemi var bir kişiyi suçlamak memuriyet hakkını elinden almak kolay değil o kadar ha diyorsunuz ki aldım daha önce onlarda demek ki somut bir şey vardı ama ben size somut bir şey sunmadım
eğer dediğiniz gibiyse helal olsun ben de sokaktan geçen bir adamı beni öldürmeye çalıştı diye şikayet edeyim bu kadar basitse eğer ceza alırSenden farkları yoktu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.