C2'de iftira atıldı

• Konuyu başlatan mbhkf0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 126
  • Görüntüleme 136.465
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunu pedofiliyle ne alakası var peki söyler misin bu birilerinş mi taciz ettim ya da 18 yas altında biriyle mi konuştım demek oluyor bunlar sadece story hanımefendi kimseye bir saldırganlık yok
Ben sana 15 yaş olayını sorduğumda hayır demedin. Bu arkadaş hesabı kapatıp gitseydi,gerçekten vermeyecektim karakola lakin sapkınlık devam ettiği için bu yolu kullandım

Sen hesaba hikayeler atmaya devam ettin.

Çoğu insanlar seni mahkemede kurtarıp, güvenlik soruşturmanı savunmaya devam eder.

Siz hala şunu anlamıyorsunuz elinizde herhangi bir kanıt olmadan hatta gerçeklik bile olmadan yalan beyanda bulununca ben kesin suçlı bulunacağım diye düşünüyorsunuz

Siz hala şunu anlamıyorsunuz elinizde herhangi bir kanıt olmadan hatta gerçeklik bile olmadan yalan beyanda bulununca ben kesin suçlı bulunacağım diye düşünüyorsunuz
Ben şunu biliyorum; haksız çıkmadım hiç.
Yalan beyan diye lanse ettiği olayı karakol kabul ediyor

Ben sana 15 yaş olayını sorduğumda hayır demedin. Bu arkadaş hesabı kapatıp gitseydi,gerçekten vermeyecektim karakola lakin sapkınlık devam ettiği için bu yolu kullandım
konunuz değişiyor dava ettiğiniz şey sapkınlık değil ki kaldıki öyle bile olsa taciz ya da sapıklık yok ortada ama siz pedofili olmakla suçluyorsunuz hesabın açık kalmasının hikaye atmamın hala pedofili olmamla bağlantısı yok
Ben şunu biliyorum; haksız çıkmadım hiç.

Yalan beyan diye lanse ettiği olayı karakol kabul ediyor
her şeyin bir ilki vardır ben de şunu biliyorum 15 yasında biriyle müstehcen konuşmam yom ortada reddettiğim konuşmam hatta sizin bunu kabul etmeniz hepside duruyor

konunuz değişiyor dava ettiğiniz şey sapkınlık değil ki kaldıki öyle bile olsa taciz ya da sapıklık yok ortada ama siz pedofili olmakla suçluyorsunuz hesabın açık kalmasının hikaye atmamın hala pedofili olmamla bağlantısı yok
Tekrar açıklıyorum. Ben seni pedofiliden ilk şikayet ettim. Fakat sen eğer uygulamayı kapatıp gitseydin, ben karakola kadar kendimi yormayacaktım.

her şeyin bir ilki vardır ben de şunu biliyorum 15 yasında biriyle müstehcen konuşmam yom ortada reddettiğim konuşmam hatta sizin bunu kabul etmeniz hepside duruyor
Bunu cinsel profil üzerinden yapmak suç fakat sen bilirsin

Siz hala osmanlı dönemindeki kadı gibi zannediyorsunuz. Kadıya söylerim çağırır dinler vicdanına göre hareket eder evet o zaman bir şekilde yalan dolanla vicdana oynardınız ama şu an hukuk sistemi var. Bir kişiyi suçlamak memuriyet hakkını elinden almak kolay değil o kadar ha diyorsunuz ki aldım daha önce onlarda demek ki somut bir şey vardı ama ben size somut bir şey sunmadım.

Tekrar açıklıyorum. Ben seni pedofiliden ilk şikayet ettim. Fakat sen eğer uygulamayı kapatıp gitseydin, ben karakola kadar kendimi yormayacaktım.

Bunu cinsel profil üzerinden yapmak suç fakat sen bilirsin.

Sen beni ilk pedofiliden şikayet ettin peki karakola neden şikayet ettin söylesene yine pedofili değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
siz hala Osmanlı dönemindeki kadı gibi zannediyorsunuz kadıya söylerim çağırır dinler vicdanına göre hareket eder evet o zaman bir şekilde yalan dolanla vicdana oynardınız ama şu an hukık sistemi var bir kişiyi suçlamak memuriyet hakkını elinden almak kolay değil o kadar ha diyorsunuz ki aldım daha önce onlarda demek ki somut bir şey vardı ama ben size somut bir şey sunmadım
Senden farkları yoktu

Senden farkları yoktu
eğer dediğiniz gibiyse helal olsun ben de sokaktan geçen bir adamı beni öldürmeye çalıştı diye şikayet edeyim bu kadar basitse eğer ceza alır
Birine pedofili damgası koymak bu kadar basit mi ya sen bu işin ne kdr hassas oldugunun farkında mısın acaba

Burada 18 yaşından büyük olup da 18 yaşından küçüklerle bir ilişkiye girmiş olanların hepsi kanun önünde pedofili vakası olarak kabul edilir. Böyle bir konuda hem rıza işlemez hem taciz gibi bir dava açılırsa çok daha fazla ceza alırsınız. @paradox3 başta sen olmak üzere bu konuda şikayet edildim diyen kim varsa umarım bir daha gün yüzü görmeyecek şekilde ceza alır. C2 uygulamasının ne olduğu belli. Bilinçsiz 18 yaş altı kızların nudelerini alıp orada burada yaymak kadar ezikçe, ahlaksızça ve şeref yoksunluğu kadar bir şey yok. Tekrarlıyorum, umarım bir daha gün yüzü görmeyecek şekilde ceza alırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı