Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) kırılır mı?

Oyunalr 1000TL olmaya başlayınca Technopat bile korsan oyunların konusunu açmaya izin verdi normalde ne kadar katı ve karşı bilirsiniz.

Artık "paran kadar konuş" diyoruz hocam. 😂
Para önemli değil diye edebiyat yapanlar vardı, göremez olduk onları artık. :)

Burada bana bir laf sokma gördüm paran kadar konuş desem susucak insanlar var diyosun yani.😁

Oyunalr 1000TL olmaya başlayınca Technopat bile korsan oyunların konusunu açmaya izin verdi normalde ne kadar katı ve karşı bilirsiniz.

Evet bende fark ettim şaşırdım eee artık boynuz kulağı geçti.😁

Her yıl 70 dolara oyun satan Activision çözümü oyunun hikayeli modu için bile internet bağlantısı gerektirmek ile buldu. İnternet bağlantısı sürekli olarak oyunu satın almış olduğunuz hesap ile oyunun bağlantısını denetlediği için oyunlar kırılamıyor. Hatta yavaş yavaş tüm oyunlar bu sisteme geçebilir, artık ''internet bağlantısı olmayan oyuncular oyunu oynayabilmeli'' gibi bir düşünce yok.

Son düzenleme:
Yok hocam artık o işler geçti benden. 😂

CoD oyunları da kırılmıyor artık, para vermekten başka çare yok.

Yine de umudum var az da olsa 😁

Her yıl 70 dolara oyun satan Activision çözümü oyunun hikayeli modu için bile internet bağlantısı gerektirmek ile buldu. Hatta yavaş yavaş tüm oyunlar bu sisteme geçebilir, artık "internet bağlantısı olmayan oyuncular da oynayabilmeli" düşüncesi yok.

Evet adamlar paraya bakiyor oyuncuyu düşündüğü yok.

Yine de umudum var az da olsa 😁
Kenara para atıp almak dâhâ hızlı olur hocam.
2019'da çıkardıkları oyunun bile kırıldığını duymadık, pek ümidiniz olmasın.

Bu oyuna 1.000 TL vermektense arabaya atlayıp 2 kere mangala gitmek dâhâ cazip benim için, en azından karnım doyuyor. 😂

Kenara para atıp almak dâhâ hızlı olur hocam.
2019'da çıkardıkları oyunun bile kırıldığını duymadık, pek ümidiniz olmasın.

Bu oyuna 1.000 TL vermektense arabaya atlayıp 2 kere mangala gitmek dâhâ cazip benim için, en azından karnım doyuyor. 😂

Bende veremem ya o yüzden konu açtım zaten dediğim gibi.😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı