Bir de bu patır patır yayılıyor, WHO hala pandemi ilan etmedi, yeterli koşullar yok diyorlar.
Zaten kalanları kastederek konuşuyorum.Bilim insanları da ülkeden kaçıyor.
Hiçbir hükümetin işine gelmediği sürece (en azından kendi toprağında) kurallara uyacağını düşünmüyorum.Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklaması var, bu yüzden saklayamazlar.
İranlılar sınırdan Van'a akın akın geliyorlar korkmuyor değilim.
Yukarıdaki mesajda da belirttim bunu. Kelle paça, sirke, dut pekmezi, yumurta ile mücadele edemezsin bu virüsle. Bunlar virüse etki etmez. Aşı yapmasınlar bunları yesin, salaklar mı milyon dolar harcasınlar aşıya. Yaşlılarda ölüm oranı daha yüksek, bağışıklık sistemi zayıf olanlarda bundan daha fazla etkileniyor. Bu şekilde virüsle mücadele etmen söz konusu bile değil.Aslında bu arkadaşların demek istediği vücut direncini yüksek tutmak için bu besinlerin tüketilmesi. Zaten ölümlerin çoğu yaşlı bağışıklık sistemi zayıf insanlar oluşturuyor. Bunları sırf gündem oluştursunlar diye çıkartıyor bu medya.
Haklı olabilirsin.Hiçbir hükümetin işine gelmediği sürece (en azından kendi toprağında) kurallara uyacağını düşünmüyorum.
Van'daki sınır kapısı kapatıldı.İranlılar sınırdan Van'a akın akın geliyorlar korkmuyor değilim.
Sen Van'da mı kalıyorsun?Van'a gelse 30 DK sonra benim yanımda.
Virüsün yayılması ne yazık ki durdurulamadı, 43 ülkeye sıçramış.Bir de bu patır patır yayılıyor, WHO hala pandemi ilan etmedi, yeterli koşullar yok diyorlar.
Kaçak taşıyanlar çok hocam iki gün önce burada 350 tane yakaladılar.İranlılar sınırdan nasıl Türkiye'ye girecekler? Sınır kapalı değil mi? Neden akın akın geliyorlarmış?
Bitlis hocam çok yakın yani.Sen Van'da mı kalıyorsun?
Virüse senden daha yakınım.Bitlis hocam çok yakın yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.